Én elsőre lányt szeretten volna.Az is lett.Mindig álmom volt,hogy legalább egy lányom legyen és azzal ha az első lány úgymond bebiztosítom magam.A második neme már mindegy volt.Ő kisfiú lesz.1hónap múlva születik meg.A lányom pedig júliusban lesz 3 éves.Még egy babót tervezünk.Úgy,hogy a második és a harmadik között 2,5 év legyen.
2012. máj. 11. 11:54
12/19 anonim válasza:
Elsőre fiút szerettünk volna,lány lett.Most mindegy volt,fiú lesz.
35+3hkm
2012. máj. 11. 12:28
13/19 anonim válasza:
1 kislányt és 1 kisfiút terveztünk. Örültünk volna, ha az első lesz a kislány, az is lett. Most 23 hetes vagyok a kisfiunkkal, úgyhogy minden vágyunk így váljon valóra:)
2012. máj. 11. 12:41
14/19 anonim válasza:
Én kisfiúra vágytam nagyon, mert mindig is fiús típusú lány voltam. Gyerek koromban nem babáztam, csak autóztam és a fiúkkal fociztam. Szinte minden ismerősöm csak kisfiút tudott nekem elképzelni, mint ahogy én is. Végül egy hihetetlen vagány kislányom lett:)
2012. máj. 11. 13:44
15/19 anonim válasza:
Elsore a ferjem nagyon fiut szeretett volna ezert inkabb en is fiu fele hajlottam. Fiu lett :)
Most varjuk a masodik babat,hetfon fog kiderulni a neme. En most nagyon kislanyt szeretnek, ferjemnek mindegy de egy kicsit O is lany fele huz inkabb.
20 hetes kismama
2012. máj. 11. 18:17
16/19 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a Férjem Kisfiút szeretett volna,én pedig Kislányt de első babánk úgy voltunk vele mind1,csak egészséges legyen.Persze a Férjemnek lett igaza,Kisfiúnk lesz. :D Én azért szerettem volna Kislányt elsőre,mert jó lett volna ha vigyáz a Kisöccsére,mert sztem egy Kislány jobban vigyázz a kistesójára,mint egy Kisfiú.Szerintem a Lányok megvédik,szeretik,dédelgetik a kistesójukat,és félek hogy a kisfiam meg majd megveri a kislányomat,persze ha a 2.-baba egyáltalán lány lesz. :D Csak ennyi az egész.De lehet én képzelem rosszul,és imádni fogja a hugicáját.
2012. máj. 12. 12:56
17/19 anonim válasza:
15-os valaszolo vagyok: tegnap derult ki,hogy ismet kisfiunk lesz :)))
2012. máj. 15. 06:44
18/19 anonim válasza:
Gratulálok!
2012. máj. 15. 08:28
19/19 A kérdező kommentje:
Grtulálok minden Babához!!!! :-)
Mi kislányt szerettünk volna, és az is lesz!!! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!