Szerintetek lehet 8 mm vastag a köldökzsinór 8 hetes terhességnél?
Figyelt kérdés
Sajnos hiába böngészem az internetet nem találok sok mindent,csakhogy megszületéskor 1,5 cm lehet,meg egy nőnél olvastam,hogy 12 hetes terhesen 3 mm volt a köldökzsinór.Azért kérdezem,mert nálam pont ez van,hogy a köldökzsinór folytatásában 8 mm-es megvastagodás látható és igazából nem tudták eldönteni,hogy a kzs.-hoz tartozik vagy esetleg iker b tag lehet.A baba 14,6 mm és a hasánál van ez a 8mm valami.Kicsit megijedtem,mert félek,hogy nehogy valami rendellenessége legyen.2012. máj. 11. 09:40
1/3 anonim válasza:
Szia!
Nem akarok hülyeséget mondani, de mintha valahol azt hallottam volna, hogy a magzat belei vagy inkább, amiből a belei lesznek az(ok) bizonyos hétig a hasfalon kívül helyezkedik/helyezkednek el. Azt hiszem, hogy a 12. heti UH-on már a hasfalon belül kell lennie és akkor már "beleknek is nevezzük"...
Mondom! Nem biztos, hogy hiteles információ. Esetleg így néz utána a neten.
Ettől függetlenül majd figyelem a kérdésedet, hátha valaki okosabb választ ad... :-)
2/3 A kérdező kommentje:
Szia!
Ha olvasod még:
Ikrek lettek volna,de az egyik már él!
2012. jún. 6. 08:47
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem él!
2012. jún. 6. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!