Fiú vagy lány gyermeked született vagy születik az idén?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert az ismerőseim körében idén 5 lány és még 4 lány fog születni, illetve egy fiú. Előtte is kb ilyen arányok voltak.2012. máj. 11. 08:40
21/37 anonim válasza:
Kisfiam lesz szeptemberben és két barátnőm is kisfiút vár.
22/37 anonim válasza:
Május végén születik az első babánk, kisfiú lesz!
37 hkm
23/37 timszy25 válasza:
Nekem is május végén születik és szintén kisfiú lesz:)
24/37 anonim válasza:
Szia!Március 15-én született a kislányom,a nővére 2006.dec.23-én született:-)
25/37 anonim válasza:
Május 15.-re vagyok kiirva.Első baba és kisfiú:)Barátok körében 5fiú született/születik és 2 lány.Ismerősök körében eddig csak fiúkról hallottam.
26/37 anonim válasza:
Július végére várjuk az első kicsi lányunkat Dorinát:)
És még rajtam kívül van 4 barátnőm, 3 fiút vár és egy lányt:D azaz velem együtt - fiú 3:2 lány:)
27/37 anonim válasza:
Júliusra várom ikerbabáimat.2 kislány. A párom családjában idén még 3 baba fog születni. 2 kisfiú és egy kislány. Az ismerősünk huszadikára várja a kisfiát.A barátnőm pedig augusztusra várja a kislányát:)
28/37 Varga Szabinka válasza:
Augusztus és kisfiúcska:-)
29/37 anonim válasza:
2009-ben született a fiam, most szeptemberre kislányt mondtak. :-)
30/37 anonim válasza:
Júliusra várom második kisfiamat :)!Az első 2010 januári!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!