Fiú vagy lány gyermeked született vagy születik az idén?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert az ismerőseim körében idén 5 lány és még 4 lány fog születni, illetve egy fiú. Előtte is kb ilyen arányok voltak.2012. máj. 11. 08:40
11/37 anonim válasza:
Júliusra várjuk az első babánkat,és kisfiú lesz!
12/37 anonim válasza:
Mi még nem tudjuk a baba a nemét,baráti körben viszont van még 3 kismama,akik közül 2-nek kislánya lesz,1-nek pedig kisfia.
13/37 anonim válasza:
Szeptemberre várjuk a kisfiunk érkezését. Fura, mert nekem azt mondták, hogy ez az év a fiúk éve, sok fiú fog születni. Ráadásul az ismerettségi körömben fiúk születtek/születnek, 1 kislány van.
14/37 anonim válasza:
Szeptember 1-jén fog születni a kisfiam, ebben az évben ő lesz a 4. kisfiú a lépcsőházban (ketten már megszülettek márciusban, egy még ezután fog). Van még 2 két kismama az ismerősök között, ős mindketten lányt várnak. 4-2 a fiúk javára :)
15/37 anonim válasza:
Augusztusban fog megszületni első babánk, nunis lesz :)
16/37 anonim válasza:
Júliusban fogok szülni és kisfiú lesz
18/37 anonim válasza:
Augusztus elejére várjuk a kislányunkat, itthon van már egy fütyisünk.
19/37 anonim válasza:
Szeptember elejére várjunk a kislányunkat :)
Van már egy 10 éves fiam, és egy 3 éves lányom is.
20/37 anonim válasza:
4 barátnőm is terhes, kettőnél már biztosan tudni hogy kiscsajszi. (július és augusztus) Egynél sejthető hogy lány lesz,( október közepe), a 4.nél még nem tudják:) de szerintem ő is kiscsaj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!