Honnan tudom, hogy méhösszehúzódásaim vannak?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek nagyon hülyének, de ez az első terhességem, és nem tudom mit neveznek méhösszehúzódásnak.2009. jún. 25. 13:41
1/2 anonim válasza:
pont azt amit mensi alatt-előtt érzel. :))
a terhesség alatt végig dolgozik a méhed is, ezt érzeheted pl úgy hogy megkeményedik a pocak. a terhesség végén ezeket már jóslófájásoknak nevezik és egyre erősebbek. aztán ha egyszer megérezted az igazit, soha nem felejted el! :)) a jóslók nem rendszeresk, meleg vizben üldögélve elmúlnak és nem vállnak erősebbekké. az igazi fájások egyre erősebbek, rendszereződnek és nekem pl hátfájással indultak.
sok sikert!! 12hetes kismama aki egy 2éves kisfiú anyukája is egyben. :))))))))
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2009. jún. 25. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!