Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi éehet? A mai nap egy...

Mi éehet? A mai nap egy órában egyszer méhösszehúzódásaim voltak, és derékfájdalom. Amúgy teljesen jól érzem magam. Mitől lehet ez? 31 hetes km

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is 31. hetes vagyok. Állítólag ez már lehet jósló fájás. Azért gondolom ezt, mert ha csak keményednél, akkor nem fáj a derekad. Azt nem tudom, hogy használ-e a magnézium, illetve szedsz-e, én a keményedés megelőzése miatt szedek, szerintem jóslóim még nem voltak.

Azt is olvastam, hogy ez természetes, bár kicsit korainak tartom, bár ebben még nincs tapasztalatom. Jó lenne, ha megbeszélnéd ezt orvossal is, mert sokat számít a méhszáj nyitottsága vagy zártsága is.

Minden esetre vigyázz magadra, pihenj sokat!

Minden jót

2009. dec. 13. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
A negyedik gyermekem várom, nekem általában a 28. hét környékén kezdődtek a jóslófájásaim.
2009. dec. 14. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!