Mivan most? A babóm nagyon kis aktiv volt mostanában, de 2 napja csak este érzem egy picit:(Aggódom nagyon!
Figyelt kérdés
2008. ápr. 22. 12:07
2/8 anonim válasza:
Hány hetes vagy?
Egyébként nekem is szokott ilyet csinálni, néhány napig szinte egész nap mocorog, rugdos, aztán pár nap pihi. :-)
Ne aggódj!
28 hetes kismami
3/8 anonim válasza:
lényeg az, hogy mindennap adjon jelet! nem kell egész nap rúgdosnia!
4/8 anonim válasza:
Az én babám is megcsinálta,hogy 2 napig alig mocorgált,bennem is megállt az ütő.
Aztán bepótolta.
Lehet,hogy front van vagy csak simán lusta.:)
Nincs semmi baj,hidd el.
30 hets kismami
5/8 A kérdező kommentje:
26hetes vagyok
2008. ápr. 22. 12:45
6/8 anonim válasza:
Front van az tuti!3 napja törpi sem olyan aktív.Mások is ezt a visszajelzést adják és a frontra gyanakodnak.30 hetes kismami
7/8 anonim válasza:
Az én kisfiam múlt hét szerdától volt durcis és nem mozgott órákig. Egyszer volt eddig csak ilyen, úgyhogy saját megnyugtatásomra kicsit felébresztettem: utálja a földutat és ha sárgarépát eszek nyersen. Elég volt 50 m-t autóznom egy kis városi földúton, már tudtam, hogy rendben van. Biztos Neked is van ilyen ébresztőd számára, utána már vissza is aludhat, Te nyugodt vagy. 30 hetes kismama
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) ma már minden rendben,a tegnapi uh-ra felébred.Csak olyan rosz mikor alig érzem,de mostmár jo.
2008. ápr. 23. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!