Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Istenem, pici babucim úgy...

Istenem, pici babucim úgy megijedt a pocimban, mással is fordult már elő? -->

Figyelt kérdés

Apa kint tevékenykedik a műhelyben, kimentem hozzá kicsit, beindított egy elég hangos szerszámot. Én láttam, hogy bekapcsolja, fel is voltam rá készülve, de a bébikém nem, és mint amikor a felnőttek megijednek, összerándulnak tőle, olyat éreztem a pocakban, úgy megsajnáltam...:-(

37 hkm

2012. máj. 10. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

2-es!

Totál egyetértek veled, nekem is feláll a szőr a hátamon azoktól a nőktől, akik ahogy terhesek lesznek csak két oktávval magasabb hangon, gügyögve és mindent becézgetve tudnak csak beszélni. De abban vitatkoznék, hogy minden nő aki terhes lesz ilyenné válik. Itt van az élő példa, én erősítem a szabályt :) 3 hónapos a fiam, és most is rosszul vagyok ettől a gügyögéstől, a legrosszabb az, amikor elkezdenek többes számban beszélni (fáj a pocink, jön a fogunk, 6 hetesek vagyunk, kakiltunk stb)

Lehet engem is lepontozni :)

2012. máj. 11. 00:52
 12/13 A kérdező kommentje:

Én nem beszéltem többes számban, nem írtam semmi ehhez hasonlót, azt már én is túlzásnak tartom, de a pici babucim nem hiszem hogy olyan nagyon durva becézés lenne...

Amúgy szerintem te is becézted mikor benned volt, lehet nem írtad le, de amikor beszéltél hozzá, mikor még benned volt, biztos nem magzatnak hívtad, hanem kicsimnek, picimnek stb. De lehet tévedek...

2012. máj. 11. 09:17
 13/13 anonim ***** válasza:

:)

én is jártam így, 7 hónapos terhes voltam, és délután aludtunk a tacsimmal. pont a pocakom mellett feküdt, és valamit meghallott, és hirtelen egy hangosat vakkantott. szegény kisfiam is éreztem, ahogy összerándult. de így utólag már mosolygok rajta :)

2012. máj. 18. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!