Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Istenem, pici babucim úgy...

Istenem, pici babucim úgy megijedt a pocimban, mással is fordult már elő? -->

Figyelt kérdés

Apa kint tevékenykedik a műhelyben, kimentem hozzá kicsit, beindított egy elég hangos szerszámot. Én láttam, hogy bekapcsolja, fel is voltam rá készülve, de a bébikém nem, és mint amikor a felnőttek megijednek, összerándulnak tőle, olyat éreztem a pocakban, úgy megsajnáltam...:-(

37 hkm

2012. máj. 10. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Igen, előfordult akkor is mikor a pocimban volt, és mondjuk egy nagyhangú motor ment el mellettünk...

De idekint is, mikor aprócska volt, pár hetesen egy nagyobb hapcizástól is úgy megijedt, hogy elkezdett ordítani...

Ne aggódj, baja nem lesz, csak még nem érett a hangosabb hangokra, de ez javulni fog idővel.

2012. máj. 10. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

<kötözködés>

A pici babucid a pocidban? Miért kezd ilyen hülyén beszélni az összes terhes nő?

</kötözködés>

> úgy megsajnáltam...:-(

Nyugi, attól mert megijed nem lesz semmi baja.

2012. máj. 10. 15:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Most ez annyira gáz volt? Hogy mennyi gondja van egyeseknek, komolyan...
2012. máj. 10. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

2. te tuti nem nő vagy, hanem egy kötözködő kamaszgyerek!

Amúgy Kérdező ne aggódj, nem lett baja tőle :)

2012. máj. 10. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:
45%

A babádnak nem lesz baja ettől, előfordul, hogy a nagyobb hangoktól megijednek, de ezzel legalább tudhatod, hogy fejlődik a hallása is.

S vajon egyesek a a kötözködést miért nem tudják megtenni a <kötözködés> leírása nélkül is? :)

A pici babucim megnevezés sokkal jobb, kedvesebb és még értelmesebb is, mint maga a kötözködés.

2012. máj. 10. 15:17
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Ne izgulj,a picinek nem lesz baja ettől!

Az én párom asztalos,itthon dolgozik,én is le szoktam menni hozzá!mi mär megfigyeltük,h a kisfiam nem szereti a kézi szalagcsiszoló hangját! De ha megszületik,majd megszokja! 30 hkm

2012. máj. 10. 15:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, vele(m) most fordult elő először amúgy... :-)
2012. máj. 10. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Pici babucim!! Ez olyan édes megszólítás volt!! Amúgy semmi baja nem lesz,nyugodj meg! Most már jól hall és bizony összerezdül!! Szép szülést!!
2012. máj. 10. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Én tegnap moziban voltam a párommal, akciófilmet néztünk meg és annyira zavarták a hangok, amúgy nagyon nagyon lusta baba, már kétszer voltam dokinál vele mert azt hittem baj van, tudom hogy nem ijedt meg a hangoknál csak nagyon zavarta. De ne aggódj, ahogy előttem is leírták nem lesz baja! :-)
2012. máj. 10. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
65%

Fú, de gáz, hogy valakinek ez a legnagyobb baja, hogy valaki becézgeti a babáját. Bakker, komolyan nem értem, hogy ezen hogy lehet kiakadni. Mintha azt írta volna, hogy épp halálra veri a kisbabáját...

Akkora ügyet tudnak egyesek egyszerű dolgokból csinálni. Iszonyat béna egy élete lehet annak, aki képes ezen is kiakadni.

Aki meg felpontozta a kötekedős suttyós, ássa már el magát, az meg főleg aki lepontozta azt, aki képes volt értelmesen válaszolni.

2012. máj. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!