Istenem, pici babucim úgy megijedt a pocimban, mással is fordult már elő? -->
Apa kint tevékenykedik a műhelyben, kimentem hozzá kicsit, beindított egy elég hangos szerszámot. Én láttam, hogy bekapcsolja, fel is voltam rá készülve, de a bébikém nem, és mint amikor a felnőttek megijednek, összerándulnak tőle, olyat éreztem a pocakban, úgy megsajnáltam...:-(
37 hkm
Igen, előfordult akkor is mikor a pocimban volt, és mondjuk egy nagyhangú motor ment el mellettünk...
De idekint is, mikor aprócska volt, pár hetesen egy nagyobb hapcizástól is úgy megijedt, hogy elkezdett ordítani...
Ne aggódj, baja nem lesz, csak még nem érett a hangosabb hangokra, de ez javulni fog idővel.
<kötözködés>
A pici babucid a pocidban? Miért kezd ilyen hülyén beszélni az összes terhes nő?
</kötözködés>
> úgy megsajnáltam...:-(
Nyugi, attól mert megijed nem lesz semmi baja.
2. te tuti nem nő vagy, hanem egy kötözködő kamaszgyerek!
Amúgy Kérdező ne aggódj, nem lett baja tőle :)
A babádnak nem lesz baja ettől, előfordul, hogy a nagyobb hangoktól megijednek, de ezzel legalább tudhatod, hogy fejlődik a hallása is.
S vajon egyesek a a kötözködést miért nem tudják megtenni a <kötözködés> leírása nélkül is? :)
A pici babucim megnevezés sokkal jobb, kedvesebb és még értelmesebb is, mint maga a kötözködés.
Ne izgulj,a picinek nem lesz baja ettől!
Az én párom asztalos,itthon dolgozik,én is le szoktam menni hozzá!mi mär megfigyeltük,h a kisfiam nem szereti a kézi szalagcsiszoló hangját! De ha megszületik,majd megszokja! 30 hkm
Fú, de gáz, hogy valakinek ez a legnagyobb baja, hogy valaki becézgeti a babáját. Bakker, komolyan nem értem, hogy ezen hogy lehet kiakadni. Mintha azt írta volna, hogy épp halálra veri a kisbabáját...
Akkora ügyet tudnak egyesek egyszerű dolgokból csinálni. Iszonyat béna egy élete lehet annak, aki képes ezen is kiakadni.
Aki meg felpontozta a kötekedős suttyós, ássa már el magát, az meg főleg aki lepontozta azt, aki képes volt értelmesen válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!