Kisfiam 4,220gmal szuletett, a 39ik hetre, kislanyom 38 hetesen "csak"3400g korul van. Szerintetek nem keves ez?!
Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 11:30
1/7 anonim válasza:
Nem értem miért lenne kevés.
Sok baba 40. héten nincs ennyi.
A lányom a 40. héten 3460 g-val született. Nincs két egyforma baba sem pocakon kívül, sem pocakon belül.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Teljesen jó ez az érték. A lányok pedig kisebb súllyal szoktak születni, mint a fiúk.
Problémamentes szülést kívánok!
Üdv: 30 hkm
3/7 anonim válasza:
Kisfiam 38-dik hetre szuletett 3150g-mal kevesebb volt 1070g-mal mint a te kisfiad. :) Szerintem minden rendben van. Konnyu szulest!!!
4/7 anonim válasza:
Kevés???Dehogy!!!Az én fiam 41. hétre született, makk egészségesen 2850gr-mal!
5/7 anonim válasza:
3520 g volt a fiam, 39+2 szültem.
6/7 anonim válasza:
Lányom 38+0 napon született császárral, 3350 g és 46 cm :) egészséges, arányos baba azóta :)
7/7 anonim válasza:
2. babád, és a "csak" szót azért tetted idézőjelbe, mert te is pontosan tudod a választ. azt várod,h helyeseljünk, h nagy a babód, vagy mit? Biztos a dokid, védőnőd is mondta már, h az átlag születési súly 40hétre fiúknál 3400g, lányoknál 3000-3200g. Akkor szted a te lányod 38. héten pici lenne?ugye ezt te sem gondoltad komolyan?!Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!