Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetes terhesen elmehetek a...

3 hetes terhesen elmehetek a férjemmel 3 napra motoros túrára?

Figyelt kérdés

Világjáró motorja van, én vagyok az utas :) 120fölött ráz egy kicsit, na meg a huppanók, ezek nem tesznek kárt?

Véleményetek?

2012. máj. 10. 07:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Na, 3 hetes terhesség az azt jelenti, hogy 3 hete volt az utolsó menstruációd, tehát kb 1 hete estél teherbe. Ilyenkor még nem lehetnek tüneteid, mert akkor kb csak most kezd beágyazódni. Ha a tüneteidet terhesség okozza, akkor már beágyazódott, tehát a teszt is kimutatná.

(Gondolom úgy értetted, hogy kb 3 hete eshettél teherbe, ha így van tesztelni kéne, ilyenkor már bőven kimutatja)

Furcsa, hogy van már egy gyereked, és ennyire nem vágod a dolgokat.

Válaszolva a kérdésedre, én nem motoroznék, a rázkódás ilyenkor a legveszélyesebb a babára. A helyedben megcsinálnám azt a tesztet, lehet hogy utána kiderül, hogy nincs is miért aggódni, mert nem is vagy terhes.

2012. máj. 11. 01:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük, a magyar vonatok bizony eléggé ráznak...
2012. máj. 11. 07:52
 13/16 A kérdező kommentje:

Szerencsére az első gyermekem elsőre össze jött, így nem kellett mélyebben beleásnom magam a dolgok menetébe.

Ha elkel hogy menjen akkor így-is úgyis elfog menni, ha meg nem akkor meg megmarad.

Köszönöm a válaszokat!

Sok szerencsét nektek!!

2012. máj. 11. 08:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez csak duma, hogy ha el kell, hogy menjen, akkor el is megy. Azért rásegíteni nem kell, de Te tudod, hogy megéri-e Neked. Amúgy meg, ha ez a hozzáállásod, minek kérdezted meg??? Menj, aztán majd lesz vmi...
2012. máj. 11. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem se így van. Igen szokták mondani,ha beteg vagy valami akkor úgyis elmegy. Ezért nem hat sokszor a gyógyszer sem.

De lehet,hogy makk egészséges, csak még gyengécske és nem tud egyből annyira "kapaszkodni" beágyazódni.

Nem hiába van ,hogy aki egyszer elvetélt, vagy kicsit görcsölget annak pihennie kell. Attól ,hogy nem normál módon zajlik a terhesség eleje, még később minden rendben lehet.

Sajnálom,hogy neked ennyire mindegy. Csak azt nem értem ,ha ennyire nem érdekel a sorsa akkor miért teszed fel a kérdést illetve miért vagy már azon,hogy terhes vagy.

2012. máj. 11. 12:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez olyan kb, mintha a kisgyerekedet kiraknád az oroszlánok közé, mondva, hogy ha életrevaló gyerek akkor úgyis túléli. Tényleg minek kérdezted akkor? Menj el, aztán vagy elmegy, vagy nem. Már ha egyáltalán terhes vagy. A lelkiismereteddel meg neked kell elszámolni...
2012. máj. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!