3 hetes terhesen elmehetek a férjemmel 3 napra motoros túrára?
Világjáró motorja van, én vagyok az utas :) 120fölött ráz egy kicsit, na meg a huppanók, ezek nem tesznek kárt?
Véleményetek?
3 hetes terhesség nem létezik.
Mikor volt az utolsó mensid?
Ahhoz képest számold a heteket.
Nem motoroznék terhesen, pedig előtte rendszeresen motoroztam (utasként is és magam is). Nem a huppanás miatt, hanem mert nem akartam meghalni terhesen. Valljuk be, veszélyes üzem a motorozás.
Nyugodtan menj!
Én 3 hetesen 2 nap alatt megittam 3 liter erős barna sört és 1 üveg bort.
Kirándultunk, szalonnát sütöttünk, elfogyott :))
Rá 4 napra derült ki, hogy babát várok.
Már 11 hetes vagyok, és minden rendben.
Köszönöm a válaszod!
:)
Én sem motoroznék (azaz nem motorozok, 7 hetes vagyok, hétvégén mentünk volna).
Lehet hogy semmi baja nem lesz, de ha mégis, nem okolnád magad még akkor is, ha különben is baj lett volna?
Ezt gondold át szerintem.
5 évvel ezelőtt voltunk egy közel 4000 km-s túrán, 2 hétig. Közben, vagy közvetlenül előtte terhes lettem. 6. hét körül elhalt a baba. Nem a motorozástól szerintem, de azért mindig bennem van, hogy mi van ha mégis?
Terhes nőknek hosszú távot vonattal érdemes megtenni ,mivel a pici nem szereti a rázkódást.
Nos ha 3 hetes vagy akkor még rendesen be sem ágyazódott.Neked kell mérlegelned,hogy megéri e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!