Kismamak! Ti ereztetek az osztont, mikor kell a baba? Jott magatol ez az erzes? Vagy nem letezik?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 22:00
11/12 anonim válasza:
Bár még nem vagyok kismama, de bennem van az érzés, hogy jó lenne már.
Pedig éveken át nem akartam gyereket, a hideg is kirázott.
12/12 anonim válasza:
Lehet, hogy furán hangzik, de nekem villámcsapásszerűen jött ez az érzés. Párommal évek óta együtt voltunk már, a körülményeink is adottak voltak már, és tervezgettük is, hogy lassan akár szülők is lehetnénk, de ez csak tudatos tervezés volt, nem igazi vágyakozás. Egy nap a barátnőmet kísértem kisebb komplikációk miatt kórházba, és velünk volt a 4 hetes kisfia is. Amíg a folyosón vártunk, ő elaludt a vállamon, és akkor belémhasított az érzés, hogy én ezt szeretném! Utána a barátnőmnek bent kellett maradnia, én vittem haza a picit, és segítettem az esti etetésnél-fürdetésnél-végig ordított szegényke- de akkor és ott minden eldőlt. Egy hónap múlva már a szívem alatt hordoztam a kislányunkat, és elvileg 2 hét múlva megszületik a második babánk is. :-) Ha a körülmények adottak, és mindketten vágytok már rá, akkor nincs miért halogatni szerintem a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!