Mikor éreztétek először hogy tényleg baba van a pociba? (hány hetesen? ) és pontosan mit éreztetek?
14-16 hetesen szokták először érezni (ezt olvastam). Én még nem éreztem.
11+4 hkm
Első vagyok. Akkor a mozgásra gondolsz.
Első gyerekkel 14 hét
Másodikkal 12 hét
Harmadikkal 11 hét
Olyan úszkálást éreztem. De elsővel nem voltam benne biztos, hogy azt éreztem-e, de amikor két héttel később, már intenzívebb lett, akkor tudtam, hogy már a korábbi is az volt.
Nekem sok bélproblémám volt életem során, így meg tudtam különböztetni a bélmozgástól viszonylag könnyen.
És ezek az első alkalmak mindig csak "odakoncentrálósan" mentek, olyan 18-20 héttől érzem rendszeresen őket, és akkor is, ha alapból nem arra figyelek.
Szia!
Azt leszámítva, hogy kezd kismama kinézetem lenni, semmit nem érzek a terhességből. Mitha semmi nem lenne a hasamban. Pedig azt hittem, hogy érezni fogok majd valamit. De pár hét múlva már biztosan lesz változás.
Üdv: 16 hkm.
Lelkileg akkor tudatosult bennem, amikor láttam UH-n. Főleg a 12. hetin, akkor már rendesen mozgott, amiből persze semmit nem éreztem.
Fizikailag akkor éreztem amikor megmozdult, de nem az első mozgásakor, hanem amikor rendesebbeket rúgott, ütött. Ez kb 21.-22. héten volt.
Ha szigorúan testi oldalról nézem a dolgot, akkor kb. 10 hetesen éreztem először kellemetlenséget, amikor ülő helyzetben előrehajoltam, pl. cipőt bekötni. Úgy tudnám megfogalmazni, mintha lenne egy kislabdányi képlet az alhasamban, amit nem jó érzés megnyomni. Ezzel azóta is így vagyok, de csak akkor, ha ülök. Ha állva hajolok le, nem érzem.
Mozgolódást még nem érzek, de már nagyon várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!