Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az intim tornát miért az...

Az intim tornát miért az oldalunkon fekve kell végezni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de 12 hetes babás vagyok és szeretném megúszni a gátmetszést, ezért letöltöttem egy honlapról egy intimtorna edzést. Eddig is csináltam, de csak úgy magamtól, esténként, 15 percet. Háton.... Aztán ez az oldal a legelső amit leírt, hogy feküdj az oldaladra... Miért kell az oldalamra feküdni? Akkor amit eddig évek óta csináltam nem is volt igazi intim torna?

#intimtorna #oldalunkon fekve
2012. máj. 9. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, a kérdésedre nem tudom a választ, viszont érdekelne, honnan töltöttél le ilyet. Be tudnád linkelni? Előre is köszönöm!

22hkm

2012. máj. 9. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

regisztrálni kell és ingyen letölteheted pdf-ben

2012. máj. 9. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet hátonfekve csinálni! Úgy szoktuk tanítani, hogy aki nagyon kezdő, az fekvésben (háton talpra húzott lábakkal, v. oldalt), négykézláb állásban, és ha már nő az izomerő, akkor ülésben. (Állásban nem!)

Emiatt ne aggódj! Az viszont fontos, hogy ráérezz ténylegesen az izomműködésre, hogy legyen is haszna, amit csinálsz.

egy gyógytornász

2012. máj. 9. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

A későbbiekben pedig érdemes majd gátmasszázst csinálnod, hogyha szeretnéd a gátmetszést (megpróbálni)megúszni.

Előző voltam :)

2012. máj. 9. 18:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mondom, évek óta csinálom, de csak magamtól, utasítások nélkül, de tudom, hogy milyen izom hol van és tudom őket külön külön is mozgatni, egymásután is és felváltva, szóval van gyakorlatom, csak nem értettem, hogy miért oldalt fekve. De akkor ezek szerint az álláson kívül bárhogy lehet. Jó tudni! Köszönöm még egyeszer a választ!
2012. máj. 9. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:
A gátmasszázsra a férjem készséggel jelentkezett. Elmagyarázom majd neki, hogyan kell (még odébb van a szülés, még csak a 12. hétben vagyok). :)
2012. máj. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!