Más kismamáknak is vannak ilyen rossz napjai? :- (
Ma nagyon el vagyok keseredve, nincs jó kedvem, és a hasam is fájogat jobb oldalt szúr, egyedül vagyok itthon várom a páromat,de olyan rosszul érzem magam, egész nap, sírós vagyok nyűgös és a hátam is fáj. Ráadásul orvost váltottam nemrég, és úgy érzem nagyon egyedül vagyok, hogy nincs aki támaszt adjon, vagy legalábbis cikinek érzem felhivni minden apró hülyeséggel az orvost :-( inkább a neten tájékozódom erről arról, jövőhéten megyek majd dokihoz már alig várom, de olyan rossz hogy nem tudom kibeszélni a bajaimat ilyenkor. (Nincs kivel, mert ezt tényleg csak azt érti aki terhes)
Olvasgatok babás honlapokat, ahol mindenről szó van, nekem még van 3 hónapom szülésig, de már szinte előre rettegek,hogy fogom bírni, meg rémisztgetnek hogy a szülést fel kell dolgozni stb...stb...
hát komolyan mondom, hogy a francba legyen jó kedvem?? :-(
megpróbálok a babámra koncentrálni és a páromra mert ez az a forrás az amiből tudok erőt meríteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!