Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más kismamáknak is vannak...

Más kismamáknak is vannak ilyen rossz napjai? :- (

Figyelt kérdés

Ma nagyon el vagyok keseredve, nincs jó kedvem, és a hasam is fájogat jobb oldalt szúr, egyedül vagyok itthon várom a páromat,de olyan rosszul érzem magam, egész nap, sírós vagyok nyűgös és a hátam is fáj. Ráadásul orvost váltottam nemrég, és úgy érzem nagyon egyedül vagyok, hogy nincs aki támaszt adjon, vagy legalábbis cikinek érzem felhivni minden apró hülyeséggel az orvost :-( inkább a neten tájékozódom erről arról, jövőhéten megyek majd dokihoz már alig várom, de olyan rossz hogy nem tudom kibeszélni a bajaimat ilyenkor. (Nincs kivel, mert ezt tényleg csak azt érti aki terhes)

Olvasgatok babás honlapokat, ahol mindenről szó van, nekem még van 3 hónapom szülésig, de már szinte előre rettegek,hogy fogom bírni, meg rémisztgetnek hogy a szülést fel kell dolgozni stb...stb...

hát komolyan mondom, hogy a francba legyen jó kedvem?? :-(

megpróbálok a babámra koncentrálni és a páromra mert ez az a forrás az amiből tudok erőt meríteni

2012. máj. 9. 16:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, a babás honlapok mellett próbálj meg kismama tornázni, vagy ilyen tornára eljárni, vagy intimtornát csinálni. A szülés egy tök szép élmény, és nem kell tőle félni. Minél felkészültebb vagy, annál jobban el tudsz lazulni, annál kellemesebb érzés. Aki fél az feszül, ha feszül, nem tud elengedni, aki nem tud elengedni az görcsöl - tehát aki fél, annak fáj jobban. Egyébként meg lehet kérni érzéstelenítést! Az orvosban pedig bízni kell, hogy szépen segít világrahozni a kisbabádat. Igy kell hozzáállni! Nyugi, és élvezd ki a hátralévő heteket, mert utána jön a 24 órás ügyelet, és vissza fogod sírni ezt az időszakot. Pihenj, aludj minél többet.
2012. máj. 17. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!