Kismamák! Nálatok is ilyen a rendszer? Lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam terhesgondozáson. Igaz, fogalmam sincs, hogy ebben mi a gondozás, mert 3 kérdést tesz fel általában az orvos, amire készségesen válaszolok, majd szélnek ereszt. Azon már nem sopánkodom, hogy nem láthatom a kisbabám, de hogy a 18 hetes UH után csak a 30 héten lenne újabb ultrahang?? Beírta a kiskönyvembe, hogy "5 hét múlva" de ez a terhesgondozásra vonatkozik, mert ha UH lenne odaírta volna, mint előtte. Későn vettem észre, hogy igazából se dátum, de UH-ra visszarendelés, pedig szinte csak ezért esz oda a fene erre a "gondozásra", mivel sosincs semmi panaszom. Azt sem értem, hogy vizsgálat és tapogatás nélkül honnan tudja, hogy az én méhem fundusa az K/1? Meg sem kérdezte, hogy volt-e már magzatmozgás, mégis bejelölte. Sőt, valami a magzati szívfrekvencia hasábjába is odafirkált. Most komolyan.. szerintetek ez normális? Menjek el hozzá magánrendelésre? Talán akkor figyelmesebb lenne, ha fizetnék, vagy a fene se tudja. Csak tudjátok, amennyi pénz egy magánrendelés, abból már inkább elmegyek egy 4D ultrahangra.2012. máj. 9. 16:05
11/16 A kérdező kommentje:
soproni vagyok, nem budapesti. elvileg egy színvonalas kórház a miénk.. mondják ezt gondolom azok, akik nem ismerik a rendszert. pedig az ember azt hinné, hogy magánrendelésen legalább odafigyelnek az emberre, ha már fizet ( az én orvosomnál 8!ezer forint egy alkalom, ami ki tudja mennyi idő ), ráadásul elég kelekótya egy fickó. elég annyit mondanom, hogy engem is ő segített a világra 22 évvel ezelőtt. tapasztalat ide vagy oda, kiöregedett szerintem. még annyi kérdésem lenne a budapestiekhez, hogy ott mennyibe kerül egy 4D képekkel és dvd-vel? a párom családja ott él, talán érdemesebb lenne ott elmennem, mint itthon.. mindenkinek boldog babavárást!
2012. máj. 9. 17:35
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy nekem szerencsém van a dokimmal, bár én 5 éve már úgy választottam, ha jön a baba, ne kelljen váltanom. Magánba járok hozzá havonta 8 ezer, nincs uh nála, de ha panaszom van, akár mikor hívhatom: görcsöltem bejött az ügyeletre és megvizsgált, barnáztam- kórház azonnal uh, osztályvezető, tapasztalt rutinos doki. 25. héten voltunk 4D-n egy magánklinikán és itt is a 18. hét után a 32. héten van uh. Magánban mindig megvizsgál, kérdések, teendők, szívhangot néz , akárcsak a védőnőm. Nem a rendszeren múlik, hanem az emberen. Szerintem.
32 hetes kismama
14/16 anonim válasza:
Jééé...én is soproni vagyok---3. válaszoló:)))
15/16 A kérdező kommentje:
kicsi a világ :) és még egy idős terhesek is vagyunk :P
2012. máj. 15. 09:56
16/16 anonim válasza:
De jó! Ezt nem is figyeltem. Melyik dokihoz jársz? Esetleg privátban megírhatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!