Jók ezek a méretek 5 hetes 6 napos terhességhez?
Ma voltam orvosnál, a menstruációm szerint 7 hetes 3 napos vagyok, de mivel később volt peteérésem, mint középidő, így 5 hetes 6 napos terhességet állapítottak meg.
A CTL 3 mm, és dobogott már a szíve :)
Kinek mekkora volt ilyenkor? Jó ez a méret? :)
Azt írta még rá a papírra, hogy:
A rtf. gravid uterusban egy élő embryo látható. A Douglasban kevés szabad folyadék. Az adnexumok területén kóros terime nem ábrázolódott.
Amúgy nem tudott hüvelyi UH-t csinálni, mert hiába mentem el pisilni előtte, mire sorra kerültem megint nagyon kellett, így hasit csinált.
Biztosan többet fogsz látni.:)
Már tiszta kis ember formája lesz addigra.Nem is gondolnád.:)
Katacska...
akkor már formás pocakod van :) Én is meg voltam győződve hogy 18 hetes hűű mekkora hasam van, aztán mondták, hogy nem. Van akinek sokkal nagyobb, de azért sem kell izgulnom hogy pici :)
Ekkorák vagyunk mi 18hetesen :)
Nem pici...:)
Pedig nekem az első babám úgyhogy ezért furcsálom,hogy ekkora már.:D
mindenki azt mondja,hogy nagyon-nagy ahoz képest,hogy 12hetes.És már tudod mi lesz?és ha igen mikor derült ki?
Hát, havonta járok a dokimohoz, akinek van UH gépe, mindig megnézzük, de eddig vagy aludt, vagy úgy fordult, hogy lehetetlen volt megállapítani. Azt mondta a dokim volt olyan akinek a 12héten megmondta, de olyan is akinek csak a 26-on. Már nagyon izgulunk :) Mindegy mi lesz, de azért nagyon kíváncsiak vagyunk :)
Most pénteken megyek a genetikai 18hetes Uh-ra, jövő kedden meg a dokimhoz. Ha egyik alkalommal sem mutatja meg magát akkor Apával megbeszéltük ,hogy kérünk időpontot 24-ik hétre 3D-re vagy 4D-re (babamozira) .
Már mi is nagyon várjuk pedig még csak 12 hetes.:D
Jó lenne már tudni,mert akkor az ember úgy vásárolna.Így még nem nagyon merek enni semmi fiúsat vagy lányosat.Bár én szentül megvagyok gyözödve arról,hogy kisfiú.:D
Érdekes, nekem semmi megérzésem nincs, pedig sokan kérdezték már, hogy mit érzek. :)
Anyukám egyértelműen azt mondja h lányom lesz, mert Ő érzi :)
Nekem nem tudom miért ilyen nagy...:D
csináltam róla képet csak nem tudom,hogyan lehet feltölteni de ha rájövök akkor berakom a linket.:)
12hkm
www.kepfeltoltes.hu
Ide betallózod, lejjebb mész beírod az email címed rákatt, hogy feltölt, vársz pár percet, és utána bemásolod nekünk a linket amit kiad :)
"link a képhez" című sorból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!