Szerintetek az lehetséges, hogy egy 7 hetes terhességet nem vesz észre hasi uh után és manuális vizsgálat után?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 09:51
11/19 anonim válasza:
6+4-nél voltam dokinál, még nem látszott semmi, de a doki érezte. Utólag kiderült, hogy az a 6+4, csak 4+4 volt, mivel későn volt peteérésem. 1 hét múlva már látta a petezsákot.
Lehet, hogy később volt peteérés, és túl korán voltál, de szerintem egy gyakorlott dokinak manuálisan már kellett volna éreznie.
12/19 A kérdező kommentje:
Biztos nincs elszámolva és nem volt késői peteérés, mert az együttléttől már 10 napra volt egyetlenegy tünete, ami miatt ezen izgul. De azért így már 100%, hogy már 5 hetesen is látni. :)
2012. máj. 9. 12:34
14/19 A kérdező kommentje:
Megvolt neki, majd most kell megjönnie neki a napokban. Talán ma... Valahogy így.
2012. máj. 9. 12:37
15/19 A kérdező kommentje:
Meg a dokival sincs baj, mert nem kezdő már, idősebb, tapasztalt.
2012. máj. 9. 12:39
16/19 anonim válasza:
Ha megvolt rendesen akkor miért feltételezte hogy terhes lehet?
17/19 anonim válasza:
Én hét hetesen voltam dokinál, és a tesztem pozitív volt. Hümmögött egy sort miután manuálisan megvizsgált, de az UH semmit nem látott, jól el is keseredtem. Másnapra beküldött a kórházba egy sűrgősségi Hcg-re, és a nagy ultrahangra, és kb. 20 perc után sikerült megtalálni a babát. (pedig az első már 4 hetesen látszott) A magyarázat: hosszú és jobbra kanyarodó méhem van. Még most is az van minden leletemen, hogy a baba is és a méhlepény is nagyon hátul van.
18/19 A kérdező kommentje:
És az uhn és a manuális vizsgálatból nem érezte, hogy ilyen méhed van?
2012. máj. 10. 16:01
19/19 anonim válasza:
Nem, mert annyira hátul tapadt meg, hogy a hüvelyi ultrahanggal "nem érte el", egyáltalán nem látszott. A hasival meg majdnem az oldalamon lent találták meg. De megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!