Szerintetek az lehetséges, hogy egy 7 hetes terhességet nem vesz észre hasi uh után és manuális vizsgálat után?
Nem hinném.
Nekem már 6 hetesen simán kitapintotta a doki, utána az UH-on is látszódott minden.
Nekem 4 hetesen is kitapogatta a doki.Viszont csak 5 hetesen látta az uh-on(hasin).
12hkm
Nem valószínű.
A dokim egyből mondta a manuálisnál, hogy ez bizony erősen gyanús, és az uh-n már mutatta is. Lehet nagyon béna az orvos, de szerintem annyira biztos nem az, hogy egy 7 hetes terhességet ne vegyen észre, pláne úgy, hogy keresi is.
Szia!
Én ma voltam ultrahangon (5+6) vagyok, és hasi UH-t csináltak, mert nagyon kellett pisilnem, ezért nem tudott hüvelyit :)
És szépen látszott már hasin is, még a szívdobogása is!
Mert mikor volt elvileg? Hány hetesen?
De tesztet nem csinált és a menstruációja is megvolt?
7 hetes terhességet már észre kell venni a dokinak.
Olyan meg nincs hogy az 5.hónapig nem veszik észre a terhességet!A csaj egyértelmű hogy hazudott,ahogy a válaszoló is írta.Szerintem ne ezen agyaljál kérdező.Hanem menj el egy másik dokihoz.Van pozitív teszted?És a te számításaid szerint vagy 7 hetes?
Szia!
Nem rólam szól a kérdés, de nincs + tesztje, csak aggódott/aggódik. Bár nincs rá sok oka így. :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!