Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anális szex terhesen? Szabad?...

Anális szex terhesen? Szabad? Szoktátok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 15:12
1 2
 11/15 anonim válasza:
28%
Ha a kérdező személyében a férjet tisztelhetem akkor a válaszom a következő: persze mehet terhesen az anális szex, csak a feleséged meg ne tudja. Biztos kiakadna mert terhesen még hisztisebbek a nők.
2012. máj. 10. 13:36
 12/15 potyike ***** válasza:
0%
Csak meg ne szeresse a popószexet a hapsid,mert aztán átpártol a hapsikhoz
2012. máj. 14. 12:00
 13/15 anonim válasza:
0%

Idézet: Édesanyám 73 éves, és az utóbbi időben, ha lazább, hígabb a széklete, hiába használja a WC -t, utána mégis kerül egy kis maradék a bugyiba. Ő azt mondja, úgy veszi észre, hogy a záróizmok ilyen laza székletnél nem zárnak össze megfelelően(ill. sokszor a WC-t is alig éri el, ha sietni kell, mert nem tudja úgy tartani, ahogyan azt szeretné).

Tudjuk mindketten, hogy ez a jeleség ebben a korban már előfordul...

2012. máj. 22. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:
68%
Én 9 hetes kismama vagyok,nagyon kívánom a szexet...Jobban mint terhesség előtt. Szerencsére az apának is tetszik a dolog...😜 Análszexel én is dilemmában vagyok,azt is kívánom. De elég vegyes véleményeket olvastam eddig. Van aki azt mondja az egész terhesség alatt lehet bármit amit szeretnétek,ami jól esik,a babának nem lesz baja,védi a magzatburok és a magzatvíz. Van aki nem ajánlja az anált a fertőzés veszély miatt,meg az aranyér miatt. Hát mondhatom nem igazán van kisegítve az ember lánya,ahány ember,annyi vélemény... Mi mondjuk eddig is odafigyeltünk a higiéniára,ezután miért ne lenne másként?Aranyérem eddig nem volt,heti-kétheti egy popsiszextől nem hiszem,hogy baj lenne. Meghát azért egyértelmű,hogy a terhesség előrehaladtával nem fogjuk annyira kívánni az anált. Ki fogjuk próbálni,aztán majd meglátjuk. A kispapa is partner lesz benne...megőrül a popsimért... 😜
2016. aug. 13. 06:54
 15/15 Szekeres Cecília válasza:

12- esnek írom hogy te idióta vagy.

A többieknek:

Két alkalommal voltam terhes és mi pont attol féltünk hogy a hüvelyi szex tesz esetleg rosszat a babának szoval mi análisan csináltuk.

Nem lett aranyerem.

22/L

2021. okt. 3. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!