Anális szex terhesen? Szabad? Szoktátok?
ha kiegyensúlyozott rosttartalmúan étkezel, van rendesen székleted, használtok rendesen sikosítót és jól esik nyugodtan élvezzétek ezt a konstellációt is!
megpróbáljátok és figyeled van e "következmény".
terhesen mi még nem csináltuk, de előtte volt már rá példa...és pl. nekem az aranyér inkább télen hidegben, rostszegény életmódnál jött ki, anál szex miatt soha..de nyilván ez mindenkinél más lehet.
sztem próbáljátok meg és meglátod bírja e a hátsód:)
16hkm
Szia. Velünk is előfordult mielőtt terhes voltam. Rám nagyon nagy hatással van a terhesség szexuális téren...nagyon kívánom a szexet. És igen, van hogy csináljuk análisan.....többször mint előtte. Nemsokára szülök, idáig még nem okozott semmiféle problémát.
Ha gondolod, próbáljátok ki... te tudod hogy árt e.
Üdv: 39+5hkm
Mi 34. héttől nem szeretkezünk "normál" módon, valamiért nem jó érzés már nekem, azóta 1x csináltuk análisan, nem volt rossz! :-)
Úgyhogy ha nincs más, marad ez! :-)
De higiéniára figyeljetek mindenképp!
37 hkm
A hüvely záróizma és a végbél záróizma együtt működik, ha áttöröd a végbél izmodat, akkor sokkal kevésbé fog működni a hüvely izom is. És a szülésnél ez az izom nélkülözhetetlen.
Keress rá a Kriston Andrea előadására a youtubon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!