Kismamák, van aki nem tömi magába a zöldséget, gyümölcsöt?
Hűha! Itt aztán van vegyszerdömping!
Az tuti,hogy rengeteg vitamin van a déligyümölcsökben(banán,kivi,narancs,stb.),de nem nálunk,hanem ahol megterem.
Nekem anyósom szokott hozni ilyesmit és mindig megkérdezem tőle,hogy egy kis BI58-at(rovarölő) nem hozott?,mert utána ha ezeket megettük,már csak azt kellene inni!
Én csak olyat eszek,ami nekem itthon termett meg! Jó tudom,nincs mindenkinek kertje! De,akkor is be lehet szerezni ilyesmit.
Ezt olvassátok el:
Én gyümölcsöket mindig is szerettem, 1 nap 1 banánt, 1 almát/körtét/szőlőt/idénygyümölcsöt eszem.
a zöldégekkel sincs bajom levesben és főzelékben, nyersen max a répát eszem meg.
DE ami megváltozott: régen minden nap friss salátát, rukkolát ettünk vacsira -sajttal, tonhallal, csirkehússal, paradicsommal, répával, ....bármivel, de amióta babás vagyok, nem megy le a torkomon a saláta, undorom van tőle. Egy falatot nem bírok belőle enni...
Úgy látszik, a szervezetem azt érzi, nincs szükségem a salátára :D
Szerintem egyébként nem kevés, amit eszel egy nap, a lényeg, hogy eszel!
Minden nap felkarikázok két répát, van hogy kerekre van hogy oválisra darabolom, általában ez egy jó nagy marék. Ezt ropogtatom. De ha már unom, akkor egy nagy fej káposztából levezek két levelet, vékony csíkokra vágom és abból is egy nagyon nagy marékkal elropogtatom, amíg nézem a tévét.
+ napi egy közepes alma, a zöld almát választom, amin mini apró pontok vannak, az kellemesen édes, nem tudom mi a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!