Ikrek lennének?
Ilyenkor már van szívhang. Hányt hallott?
Nekem a 8. héten már tisztán látszott, hogy ketten vannak. Hasonlóak voltak a méreteik is. 2 szívhang volt. Mikor mész legközelebb?
Nekem is pont a 8. héten hitték ikreknek az egyszem Manónkat, akkor is azt mondta, hogy ha ikrek, egypetéjűek, de két hét múlva okosabb lesz. Két hét múlva megnéztük, a köldökzsinór pulzálása tűnt ikertesónak.
39 hetes km
Ugyanez volt nálam is!
Ráadásul jól megijesztettek, merhogy csak egy petezsák volt és azt mondták, hogy elhalt ikerterhesség, jobban mondva csak az egyik baba él! Ott bőgtem mint a hülye, nem hagytam annyiban a dolgot, megnézettem egy professzorral aki azonnal rávágta, hogy ilyenkor nagyon gyakori a köldökzsinór megvastagodása. Én akkor 9 hetes voltam, jól rámhozták a frászt.
13 hetesen mentem vissza genetikai uh-ra, addig majd szétvetett az ideg, de akkora már semmi de semmi baj nem volt, 1 baba, köldökzsinórral is minden rendben volt, azt mondták ez gyakori.
Azóta már genetikussal is megnézettük, az égvilágon semmi baj nincsen.
Ne aggódj!
14 hós kislány+ 22 hetes pocaklakó kisfiú anyukája
Ha még valaki olvassa leírom!
Ikrek lettek volna,de az egyik már nem él!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!