Ikrek lennének? Nektek volt ilyen?
Figyelt kérdés
5. hétben járok, a méhem néha a jobb oldalon néha pedig a bal oldalon szúrkál. Elképzelhető, hogy két baba van a pocakomban?2012. jan. 9. 15:25
1/5 anonim válasza:
Most megviszolyogtattál...:)5. hétben még szívhang se mindig van, ilyet szerintem nem lehet érezni:)
2/5 A kérdező kommentje:
dehát a beágyazódást is lehet érezni! Akkor mik ezek a szúrások? mert érzem, az már biztos.
2012. jan. 9. 15:35
3/5 anonim válasza:
Az elején nekem is felváltva szurkodott egyik és másik oldalon, de csak egyedül van a babó, nem is volt másik.
16hkm
4/5 anonim válasza:
Egy babát várok és még mindig felváltva egyik-másik oldalon érzek szúrkálást, már a kezdetek óta.
13 hetes vagyok.
5/5 anonim válasza:
Azért érzel mind a két oldalon szurkálást, mert nyúlnak a méhszalagok. Én is éreztem mind a két oldalon és hidd el lesz még rosszabb is. Nem fáj inkább kellemetlen. 5.-ik hétre már régen beágyazódott a baba, szóval azt sem érezheted. Voltál már ultrahangon? Ott látni fogják. Persze ez nem azt zárja ki hogy ikrek, de ezt most a méhed és a szalagok nyúlása miatt érzed. Boldog babavárást!!!
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!