Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Derékfájásra mit tudtok...

Derékfájásra mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és péntek óta mintha becsipődött volna valalmi a derekamban jobb oldalon, nagyon fáj, ha megyek.
2012. máj. 7. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a csípőm fáj a 6. héttől kezdve, most vagyok a 12.-ben. Nekem a sok séta segített, persze nagyon fájt, de most jobb egy kicsit. Csak azt tudom javasolni, hogy amennyire tudsz mozogj, mondjuk körözz a derekaddal, nyújtózkodj és közben lassan billenj jobbra, aztán balra. Állj közepes terpeszbe és csípőből fordulj lssan jobbra, aztán balra. Semmi hirtelen mozdulat! Csak lassan, ameddig bírod. Nagyon fog fájni de szép lassan elmúlik. Az is megoldás ha az ágybetétedet egy kicsit keményebbre cseréled, akkor az tartja majd a gerinced és nem fekszed el. Ha 1-2 héten belül nem javul, akkor keresd felma dokid, hogy mit tanácsol, bár ezt most is megteheted! Jobbulást!
2012. máj. 9. 08:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meg fogom próbálni, és remélem tényleg enyhűl, vagy esetleg elmúlik, mert még azért elég sok van hátra! :)
2012. máj. 9. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt, pont a 28.héttől, próbálgattam több mindent, orvosi és védőnői tanácsokra... végül ami bevált és ami 4 nap alatt elmúlasztotta: Inno Rheuma krém. Gyógyszertárban recept nélküli, de pl a Rossmannban is van. 800 Ft körüli. Lehet terhesség alatt használni.

Drukkolok hogy elmúljon :)

2012. máj. 13. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Most voltam a gyógyszertárban ott semmit nem tudtak javasolni nekem, csak homeos bogyókat, az meg általában nem használ nálam semmit.

Kipróbálom ezt a krémet, nem is olyan drága. Még egyszer köszönöm.

2012. máj. 14. 15:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is fáj a derekam + a hátam már a 16. héttől, mivel ülőmunkát végzek (napi 9 óra egyhuzamban).

Borogatás, masszírozás, torna szokott segíteni. Nagyon jó kis videók vannak a neten a tornához, vannak külön derék és hátfájásra kifejlesztett gyakorlatok is. Ha bírod, próbáld ki őket, nekem használ.

24 hkm

2012. máj. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!