18. hetes vagyok.2 hónap múlva tudok csak táppénzre menni (betanítok valakit). Tudtok extra derékfájásra javasolni valamit, amit lehet napközben hordani?
Igen, járok terhestornára, de talán igazad van, otthon is kellene. Igazából a műtétből csak az maradt vissza, hogy kicsi a hátam terhelhetősége, és nagyon sokszor fáj.
Láttam egyszer régebben egy kismamán egy ruha alá vehető valami hátrögzítőt(pamut anyagból, a vállat és a hátat tartotta) abban reménykedtem, hátha használ v. ismer valaki ilyet.
Azzal csak rontasz a helyzeten. Ilyen esetben mindig erősíteni kell a hát és hasizmokat, hogy legyen ereje tartani magát-tudom, 14 éve szenvedek gerincproblémákkal. Tornázz, minden nap fél órát legalább, és jó lenne egy gyógytornászhoz elmenned, hogy fájdalmadnak megfelelő tornát írja ki neked, amit tudsz otthon csinálni. Az első időkben nehéz lesz, jobban fog fájni, de pár nap alatt hozzászokik a szervezeted, és megersőödnek az izmaid, ezáltal jobban tarják magukat-így csökken a fájdalmad.
A különböző szorítók-tartók csak azt érik el, hogy átveszik a tartást, így a test még "püttyetteb" lesz, és csak ront a helyzeten.
Javaslom keress egy szakembert, kérj spec tornát és csináld minden nap a saját érdekedben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!