Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség miatti hányás...

A terhesség miatti hányás más, mint egy sima?

Figyelt kérdés

Bocsánat a buta kérdésért. Feltehetően csak sima gyomorrontásom van, de párom már bogarat ültetett a fülembe. Reggel arra keltem, hogy szaladnom kell wc-re, ezidáig állandóan oda kellett mászkálnom, többször hánytam. A gyomorsavam is kínoz, mindig büfiznem kell. :S

Nagyon keserűt hánytam, nem sokat, hisz ma nem is bírtam enni. Azt gondolom, a terhesség alatti hányás teljesen más, mint ha vélhetően betegségtől van. Mik a tapasztalatok?

2012. máj. 7. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
A hányás az hányás. A terhesség miatti legfeljebb sűrűbben jelentkezik.
2012. máj. 7. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs különbség. tesztelj egyet azért.
2012. máj. 7. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is hánytam már betegség miatt, és most is hányok hetek óta (10 hetes terhes vagyok). A kettő teljesen ugyanolyan. Hányás és hányás között nincs különbség, tök egyforma a betegség és a baba miatti hányás.
2012. máj. 7. 14:03
 4/7 A kérdező kommentje:
És a terhesség miatti rosszullét hányás mellett járhat hasmenéssel is? Vagy legalábbis gyakori székeléssel.
2012. máj. 7. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. Nekem nem jár hasmenéssel, de szerintem senkinek sem. Te inkább valami vírust szedhettél össze, ha hányós-hasmenéses vagy.
2012. máj. 7. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Én is abban reménykedem, hogy ez egy vírus.
2012. máj. 7. 14:20
 7/7 anonim ***** válasza:
1.: nem jár hasmenéssel.
2012. máj. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!