Babona? Azt mondják, akinek ég a gyomra a várandóság alatt, annak a babájának nagy haja lesz?!
Tudom hülyeséget kérdezek! :D
Köszönöm
Hát, izé, én 14 hetes vagyok, 3 hete ég a gyomrom és nem hinném, hogy olyan hatalmas haja van. :D
Amúgy nekem az előző terhességeimnél is nagyon égett a gyomrom, az első fiam hatalmas hajjal született, míg a második majdnem kopaszon, így inkább hajlam és babona. :)
Babona!
Az én gyomrom sajnos ég ha kell ha nem.:((( A kislányom meg sűrű fekete hajjal született,most 2évesen a háta közepéig ér!
Csak a genetikán múlik,mivel nekem is sűrű vastag hosszú hajam van.
Logika: ha a baba feje lenn van hajastól, akkor fenn hogy éghet a gyomor?
Az azért ég, mert a baba már akkora, hogy összepréseli az egész gyomrot, felnyomja a savat, az emésztés sem az igazi.
Ezt nekem is mondta nagymamám. Bár inkább a testvéremmel piszkáltuk ezt ki belőle, nekem olyan nagyon nem ég a gyomrom, de mondtuk, hogy gyomorégés - egyből jött, hogy biztos nagy a gyerek haja :) jól szórakoztunk rajta :)
Most ha kint lenne, akkor elmondanám, bejött-e de sajnos, nem tehetem. Ma töltöm a 41. hetet, még mindig egyben...
hihi :) ez aranyos.
25 hetes UH-án látszódott már a haja :)
nem is tudom, hova növeszti :)
de csak ma, 32 hetesen ég először a gyomrom.
nem is ég, hanem inkább feljön a torkomon a sav :S
nagyon kellemetlen.
Majd beleorultem a gyomoregesbe, a fiam kopaszon szuletett, viszont negy kilosan. A mehem feltolta a gyomromat, a gyomorszajam nem zart rendesen, terhesseg alatt ugyanis az izomzat is renyhebb, ezert eg a gyomor.
Ellenben a masodik fiam hatalmas hajjal jott, viszont harom kilosan, a pocakom nem is volt fent annyira es kisebb is volt, gyanitom hogy emiatt usztam meg.
Ahogy irtad is: ez babona, alapja nincs, kb olyan butasag, mint azt tippelgetni pocakforma alapjan hogy milyen nemu lesz a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!