Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babona? Azt mondják, akinek...

Babona? Azt mondják, akinek ég a gyomra a várandóság alatt, annak a babájának nagy haja lesz?!

Figyelt kérdés

Tudom hülyeséget kérdezek! :D

Köszönöm

2012. máj. 5. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát, izé, én 14 hetes vagyok, 3 hete ég a gyomrom és nem hinném, hogy olyan hatalmas haja van. :D

Amúgy nekem az előző terhességeimnél is nagyon égett a gyomrom, az első fiam hatalmas hajjal született, míg a második majdnem kopaszon, így inkább hajlam és babona. :)

2012. máj. 5. 11:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Babona!

Az én gyomrom sajnos ég ha kell ha nem.:((( A kislányom meg sűrű fekete hajjal született,most 2évesen a háta közepéig ér!

Csak a genetikán múlik,mivel nekem is sűrű vastag hosszú hajam van.

2012. máj. 5. 11:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Én 31 hkm vagyok, ilyenkor már van a babáknak haja! :D
2012. máj. 5. 11:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Logika: ha a baba feje lenn van hajastól, akkor fenn hogy éghet a gyomor?

Az azért ég, mert a baba már akkora, hogy összepréseli az egész gyomrot, felnyomja a savat, az emésztés sem az igazi.

2012. máj. 5. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezt nekem is mondta nagymamám. Bár inkább a testvéremmel piszkáltuk ezt ki belőle, nekem olyan nagyon nem ég a gyomrom, de mondtuk, hogy gyomorégés - egyből jött, hogy biztos nagy a gyerek haja :) jól szórakoztunk rajta :)

Most ha kint lenne, akkor elmondanám, bejött-e de sajnos, nem tehetem. Ma töltöm a 41. hetet, még mindig egyben...

2012. máj. 5. 11:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Kitartás...nem lehet már olyan sok! Sok Boldogságot
2012. máj. 5. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem úgy égett, hogy alig aludtam tőle... a kicsinek szinte semmi haja nem volt. Ki tudja, van, hogy bejön, van, hogy nem. Nekem nem jött be :D
2012. máj. 5. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:

hihi :) ez aranyos.

25 hetes UH-án látszódott már a haja :)

nem is tudom, hova növeszti :)

de csak ma, 32 hetesen ég először a gyomrom.

nem is ég, hanem inkább feljön a torkomon a sav :S

nagyon kellemetlen.

2012. máj. 5. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
en is hallottam mar ezt de ez akkora baromsag :) nekem mar 6 hetesen egett a gyomrom..
2012. máj. 5. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Majd beleorultem a gyomoregesbe, a fiam kopaszon szuletett, viszont negy kilosan. A mehem feltolta a gyomromat, a gyomorszajam nem zart rendesen, terhesseg alatt ugyanis az izomzat is renyhebb, ezert eg a gyomor.

Ellenben a masodik fiam hatalmas hajjal jott, viszont harom kilosan, a pocakom nem is volt fent annyira es kisebb is volt, gyanitom hogy emiatt usztam meg.

Ahogy irtad is: ez babona, alapja nincs, kb olyan butasag, mint azt tippelgetni pocakforma alapjan hogy milyen nemu lesz a baba.

2012. máj. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!