Hol találunk elfogadható áron babakocsit?
Figyelt kérdés
Olyant szeretnénk amihez van hordozó és mózeskosár is.Pest környéke vagy a dunántúl érdekelne.Ti hol vettétek (veszitek ) meg?Idáig a legjobb amit találtunk egy Graco kocsi,mindenestől 70000 Ft.Lehet ettől olcsóbban jó kocsit venni,vagy megvegyük ezt?2008. ápr. 20. 21:17
1/5 anonim válasza:
van ennél olcsóbb is.nézz itt szét:
ezenkívűl érdemes a vaterán vagy teszveszen is nézelődni.
2/5 anonim válasza:
Ilyenre gondoltál?
Nem tudom, hogy ez mennyire elfogadható ár, ennél olcsóbban én még nem láttam ilyen kocsit (mármint amihez van mózes, hordozó, és sportülés is). Ha van kedved/időd, akkor nézelődj még a Vaterán, én nagyon sokmindent onnan szereztem be. Ha szerencséd van, akkor használtan is találhatsz nagyon jó dolgokat.
3/5 anonim válasza:
Ja, az eladót pedig csak ajánlani tudom, én tőle vettem egy sportkocsit (tavel system, mivel hordozó is volt hozzá), nagyon korrekt, és minőségi cuccokat árul, ár alatt.
4/5 anonim válasza:
Nézz körül náluk!Szerintem megéri...olcsóbb mint a Brendon meg az Outlet.Ha mindneképpen újat akarsz.Ha nem akkor meg használtan nézz körül,mi egy szinte új kocsit vettünk 15ért,az anyuka fél évig használta,a bolti ára olyan 40.
5/5 anonim válasza:
Mi a Pierre carden márkát néztük kezdetektől, az tetszett legjobban. Hordozóval együtt a kétfunkciós, kétirányból tolható kocsi, ami nekünk tetszett, kb. 65 ezer lett volna újonnan. Mi mondjuk Jászberényben néztük, nem tudom, máshol milyenek az árak. De a bababörzén is hasonló volt. De végül használtan vettük, szinte tökéletes állapotban, 30 ezerért a hordozóval, lábzsákkal, mindennel. Én a hirdetést a www.teszvesz.hu -n találtam, ott szerintem egyébként is érdemes szétnézni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!