25 hetes vagyok, és ma megyek megint védőnőhöz. Eddig egyszer sem hallgatott szívhangot. Ez normális? Vagy nem nagyon szoktak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 14:57
1/16 anonim válasza:
Általában a 25-30.hét között kezdik hallgatni.Nekem 28hetesen hallgatta előszöör.
2/16 A kérdező kommentje:
Aha! Köszi. Kíváncsi leszek mi lesz ma.
2009. jún. 23. 15:01
3/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, h nem hallgatja-e meg. Nekem a 20 héttől hallgatta. Szólj neki, és ha azt mondja, h nem, kérdezd meg, h miért.
4/16 anonim válasza:
Nekem is 30 hetesen hallgatta először,de egyébként ez a 3.terhességem és az első kettőnél más és más volt a védőnőm és egyik sem hallgatta meg egyszer sem.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek is. Akkor nem kell hallgatnia, csak meghallgathatja.
2009. jún. 23. 15:02
6/16 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg meg kell hallgatnia.
Gyakorlatilag én az első babámmal mindig úgy mentem hozzá, hogy az orvos után egy-két nappal, így nem nagyon volt értelme.
Most a másodiknál a 18. héten hallgatózott először.
7/16 anonim válasza:
nekem sem hallgatta meg egyszer sem.
szerintem azért mert mindig előtte voltam dokinál vagy utána.
8/16 anonim válasza:
Szia, nekem már a legelső alkalommal, a 16. hét körül is hallgatta(próbálkozott megtalálni:)De azóta is minden alkalommal meghallgatja, méri a vérnyomást, súlyt, és tanácsot ad. Megnézi a leleteket, felvezeti a gondozási naplóba. Szóval szerintem már illene, ha ő is meghallgatná,márcsak a te megnyugtatásod érdekében is.
9/16 anonim válasza:
én amikor megyek hozzá,mindig megkérem,hogy hallgassa meg.Először kb.16hetesen hallgattuk.Mindig megnyugtat,hogy hallom a babát.20hetes
10/16 anonim válasza:
Hát én úgy tudom itt nálunk sem "szokás" és nincs is erre alkalmas eszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!