Ma mondta az orvosom hogy a babam feje van fent es a laba lent. Normalis esetben pont forditva van :O mennyire nagy a baj? Valaki ugyan ilyen helyzetben? 6 honapos kismama
A 35. hétig volt faros a lányom, már azt hittem be sem fordul, de megtette. :)
Egyáltalán nem baj, ha a 6. hónapban még nincs fejjel lefelé, mert még van helye és ideje is forgolódni. Valakinek hamarabb befordul, valakinek meg csak az utolsó hetekben, mindegyik normális dolog lehet. Átlag 28-32.hét között fordul meg (de ez csak az átlag, úgyhogy bármikor megfordulhat még). Aggódnod még felesleges.
Szia!
Hát, a 6. hónapban még simán fent volt az én babám feje is, ijesztgetets az orvos, hogy "lehet h ebből császár lesz , ha nem fordul be" , kb. 7 hónaposan mentem vissza uh-ra, akkor már lent volt a feje. Hát ennyi....:) Nem tudom, mennyi a "határ" amíg befordulhat, de még a 7., akár a 8. hónap tájékán is lehetséges!
Nem lesz semmi baja, de 25 hetesen még bőven van helye forogni.
A fiam is csak a 34. héten fordult be, még van ár idő bőven.
Szia!
25 hetesen nekem is farfekvéses volt, én is megijedtem. Az doki azt mondta, hogy ezen még ne izguljak, mert általában a 34. hétig befordulnak. Majd kiderül, addig még van idő.
Remélem minden oké lesz.
27hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!