Ma néztem kismama nacit, csak nem tudom, melyik méretet vegyem. Az M-es az pont jó rám, talán ha leülök egy nagyon picit szük, de viszont az L-es az elég bö a combbomnál. Vegyem a nagyobbat? Nem tudom, eldönteni.
Szia!
Mi 2 mérettel vettünk nagyobbat,mint amiben akkor (28 hét)állva "jól mutattam":))
Utána híztam is,de a 30.héttől nem nagyon fér belém kaja(nagyon fent van a pocim)úgyh kb úgy nézek ki én is mint egy viziló!Viszont a pocim az nő,és ott pedig kell neki az a méret!Én hosszú cuccokkal veszem fel vagy pedig bandázst húzok magamra,és nem tűnik úgy h kétszer akkora a gatya,mint a csípőm!
Szóval szerintem,jobb ha az L-est választod,hidd el pocidnak és a lakójának is kényelmesebb lesz!a férjednek meg úgyis TE vagy a legszebb kismami,más meg kit érdekel ilyenkor!!
32 hetes kismami
Nekem olyan kismama nacim van,amit a terhesség elejétől a végéig tudok hordani.
Brandonba vettük.Csipő nadrág,és lehet állítani,hogy milyen szoros legyen,és van rajta egy másik anyag,amit a hasra kell huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!