Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma néztem kismama nacit, csak...

Ma néztem kismama nacit, csak nem tudom, melyik méretet vegyem. Az M-es az pont jó rám, talán ha leülök egy nagyon picit szük, de viszont az L-es az elég bö a combbomnál. Vegyem a nagyobbat? Nem tudom, eldönteni.

Figyelt kérdés
mondjuk a ngyobba egy vizilonak érzem magam,de félek,hogy a kisebb,pár hét mulva nehogy szük legyen,mert még azért van idöm.28 hetes kismama
2009. okt. 9. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a kisebb kicsit szűk, akkor ne azt vedd, hanem az L-eset. A lényeg, hogy pocak férjen még bele. :) 17 hónapos kislány anyukája.
2009. okt. 9. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 2 mérettel vettünk nagyobbat,mint amiben akkor (28 hét)állva "jól mutattam":))

Utána híztam is,de a 30.héttől nem nagyon fér belém kaja(nagyon fent van a pocim)úgyh kb úgy nézek ki én is mint egy viziló!Viszont a pocim az nő,és ott pedig kell neki az a méret!Én hosszú cuccokkal veszem fel vagy pedig bandázst húzok magamra,és nem tűnik úgy h kétszer akkora a gatya,mint a csípőm!

Szóval szerintem,jobb ha az L-est választod,hidd el pocidnak és a lakójának is kényelmesebb lesz!a férjednek meg úgyis TE vagy a legszebb kismami,más meg kit érdekel ilyenkor!!

32 hetes kismami

2009. okt. 9. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én elsőre egy pont jót vettem, de már 3 hét múlva nem volt jó, úgyhogy el is adtam. Aztóta mindig a nagyobbat veszem pedig nem hízom sokat, de a csípőd még akkor is széjjelebb ereszkedik (vagy hogy mondjam) ha mondjuk nem a zsír rakódik rád, úgyhogy ha kicsit is passzentos a kisebb, akkor inkább vedd a nagyobbat.
2009. okt. 9. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi igazatok van,de az meg elég nagy,de talán,azt veszem,mert nem tervezek,több nacit venni.mind kettöt megvenném,de elég drága.
2009. okt. 9. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen nagynak is tűnik a végére nem lesz az hidd el.
2009. okt. 9. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem olyan kismama nacim van,amit a terhesség elejétől a végéig tudok hordani.

Brandonba vettük.Csipő nadrág,és lehet állítani,hogy milyen szoros legyen,és van rajta egy másik anyag,amit a hasra kell huzni.

2009. okt. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!