Az NST kezdetétől tényleg nem lehet magneB6-ot szedni?
Mert én úgy hallottam, hogy nem! Nekem a jövőhéten kell mennem az első NST vizsgálatomra és elég sokat keményedik a pocakom.
És ha tényleg igaz, hogy nem szedhetem mert akkor a gép nem mutatja az összehúzódásokat, akkor én nem tudom mit fogok csinálni, mert elég kellemetlen amikor fájdogál a hasam...
És nem akarom, hogy még megszülessen a picúr..
Az én dokim betöltött 37 hétig engedi szedni.
Ettől még a CTG mutatja amit kell. És az sem baj, ha az első alkalommal nem "keményedik hülyére" a hasad, hiszen még van időd szülésig.
Ha meg azt írod, elég sokat keményedik, akkor meg amúgy sincs semmi baj ezzel.
A sok keményedéstől még nem fog előbb jönni. Ilyenkor már készülődik a szervezet a szülésre, ez egy fajta edzésnek is tekinthető. Főleg ha első baba, akkor nem kell tartani "robbanás szerű szüléstől". :o)
Ja, és dokim egyik kedvenc mondása:
"Ha beindul egy szülés, akkor nincs az a magnézium ami vissza tartsa"...
Én is leálltam az erősebb magnéziummal, de napi egy Magne B/-ot beveszek, mert a vádligörcsölést ennyi is csökkenti. Az előző terhességemnél is így volt, 38-on született.
Betöltött 36. hét után nem kell szabad szedni. Én eddig 4*1 Magnesii citrici-t szedtem, most 1-2 szemet szedhetek naponta, a dokim azt mondta, hogy 10-12 keményedés naponta (nem fájdalmas, ha igen, hívjam fel) teljesen normális.
31 hetes kismama
Nem azért nem érdemes szedni, mert leállítaná a szülést a magnézium, hanem mert nem mutatja az esetleges összehúzódások alatti deceleratiokat, amelyek attól még lehetnek, hogy a magnézium épp elnyomja. Érdemes abbahagyni a 36. hétre. Onnantól a keményedések egyébként is élettaniak, nem szükséges tenni ellenük.
38 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!