Nektek nőgyógyász csinált ultrahangot vagy egy külön "ultrahangozó"?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 17:47
1/10 anonim válasza:
Magánrendelésen nőgyógyász, amúgy szonográfus. (A szonográfus amúgy jobban ért hozzá legtöbbször. :))
38 hkm
2/10 anonim válasza:
kötelezőn és magánrendeléseken is nőgyógyász
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy egy nőgyógyász nem is tud ultrahang alapján megállapítani egy 6 hetes terhességet? :(
2012. máj. 1. 17:51
4/10 anonim válasza:
De, meg tud! NEvetséges is lenne, ha nem! UGyan már!
5/10 anonim válasza:
Jaaaaaj, dehogynem!!!!! Nem így értettem. Sokszor a különböző szűrések elvégzésében ügyesebbek a szonográfusok, ennyi.
6/10 anonim válasza:
Engem mindig a nőgyógyász ultrahangozott!
7/10 anonim válasza:
22 hetes vagyok és eddig csak 1x csinált nekem uh-t a szonográfus. A többit, még a 12 heteset is, a dokim csinálta.
8/10 anonim válasza:
Nekem is a nőgyógyász csinálta eddig mindig!
9/10 anonim válasza:
De fura, nálunk minden orvos (Debrecen, Klinika) azt szereti legjobban, ha a szonográfus ad szakvéleményt. Azt hittem, hogy ez az általános. Mindig tanul az ember. :))
10/10 anonim válasza:
Eger:külön uh,aztán be dokihoz és megnézi papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!