Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudnátok ajánlani egy jó...

Tudnátok ajánlani egy jó nyőgyógyászt (magánt)? Szigetszentmiklóson lakunk, valahol a közelében?

Figyelt kérdés
Most teszteltem pozit, és szeretnék egy jó nőgyógyászt, akinél majd szülni is tudnék :) Szigetszentmiklósom lakunk, Soroksáron, Erzsébeten, Szigethalom, ami nagyjából közel van hozzá! KÖszönöm :))

2012. ápr. 25. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ismerős a környéken, de írok néhány dolgot, hogy aztán ne csalódj, amikor "vadidegenek" "jó" nőgyógyászt ajánlanak.

Én úgy jártam, hogy jó barátnő ajánlott "jó" nőgyógyászt, és irtóra csalódtam. Mert ami valakinek bejön, az valaki másnak abszolút nem.

Szóval érdemes átgondolni inkább, hogy Neked mik a fontos szempontok, és az alapján választani, főleg, hogy magán orvosról van szó, akinek fizetsz, így lehetnek elvárásaid.

Tudom, hogy még messze a szülés, de alapvető kérdés lehet, hogy természetességpárti dokit keresel-e, aki adott esetben segít a gátvédelemben is, vagy mindegy, hogy vágnak.

Aztán vannak dokik, akik BÁRMIKOR rendelkezésre állnak, vannak akiket nehezebb elérni. Vagy, pl. az én dokim előre leszögezte, hogy sem karácsonykor, sem a felesége születésnapján sem nyaralásból nem jön, tehát ezt el kell fogadnom.

Van olyan, aki szereti, ha "laza" egy doki, van aki ki nem állhatja a poénkodást.

Van aki csak női dokiban bízik, stb. stb.

1000 szempont lehet.

Aztán az sem mindegy, hogy melyik kórházba kerülsz az adott dokival. Érdemes ez alapján is tájékozódni, mielőtt választasz, mert lehet, hogy van egy "jó orvosod", de az adott kórházban ahol dolgozik, épp pl. nincs bababarát elhelyezés vagy bármi.

Szóval szerintem ezeket gondold át nagy vonalakban, és az alapján keresgélj, esetleg írja ki új kérdést, vagy ha kapsz konkrét javaslatokat, akkor ezekre kérdezz rá az ajánlónál...

Amúgy pedig jó pocaknövesztést és sok boldogságot!

2012. ápr. 25. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!