A párommal már elég rég szeretnék babát és sehogysem jön össze mit tegyünk?
Utolsó vagyok. Kedves kérdező, nem probléma ,hogy segíteni akarsz,csak úgy írd le. :)
4 éve én is olvasgatni kezdtem az oldalakat ,hogy segítsek tesóméknak. Nekik is több hónap sikertelen volt. Majd mikor rámentek az ilyen tippekre akkor sikerült is :)
A kisbabára meg csak annyit,hogy nekem 2 éve első hónapban összejött mégis elvetéltem. De most nehezebben de összejött. Nem szabad szomorkodni és feladni. Ha ezek a praktíkák nem válnak be akkor tényleg orvos.
Leírom még egyszer a teát, hátha segít. Nagyon olcsó.
Mikor menstruál a keresztanyud ,annak az első napjától igyon meg napi kétszer 2 púpozott kanállal készült cickafarkfűteát. A lényeg ,hogy 20 percig álljon a forró vízben letakarva és ha lehet ne tegyen bele cukrot. Ezt igya 14 napig. Utána ugyan így:napi kétszer 2 púpozott kanál palástfűteát. Ugyan így letakarva 20 percig, leszűrni és lehet kortyolgatni. Ezt addig amig meg nem jön a menstruációja. És mellette szedjen terhesvitamint, vagy csak simán folsav tablettát (ez is olcsó) Ha ez nem válik 2-3 hónap alatt akkor tényleg doki. Jah még valami C vitamint is lehet szedni, főleg a párjának. Mert egészségesebbek és elvileg gyorsabbak lesznek a spermiumok. 13-15-17 napon legyenek együtt kutyapózban :) sok sikert. Remélem tudtam segíteni és ezáltal te is nekik :) Azért ha összejön térj vissza és írd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!