Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párommal már elég rég...

A párommal már elég rég szeretnék babát és sehogysem jön össze mit tegyünk?

Figyelt kérdés
már voltunk orvosnál ő azt tanácsolta hogy próbálkozzunk még de már kb 2 hónapja próbálkozunk már voltunk úgy dokinál hogy belőtte nekem de az sem használ vagyis de csak az a baba meghalt a hasamba mert volt egy igen komoly autó balesetünk szerintetek még egyszer elmennyek?

2012. ápr. 30. 08:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Kedves kérdező, nem probléma ,hogy segíteni akarsz,csak úgy írd le. :)

4 éve én is olvasgatni kezdtem az oldalakat ,hogy segítsek tesóméknak. Nekik is több hónap sikertelen volt. Majd mikor rámentek az ilyen tippekre akkor sikerült is :)

A kisbabára meg csak annyit,hogy nekem 2 éve első hónapban összejött mégis elvetéltem. De most nehezebben de összejött. Nem szabad szomorkodni és feladni. Ha ezek a praktíkák nem válnak be akkor tényleg orvos.

Leírom még egyszer a teát, hátha segít. Nagyon olcsó.

Mikor menstruál a keresztanyud ,annak az első napjától igyon meg napi kétszer 2 púpozott kanállal készült cickafarkfűteát. A lényeg ,hogy 20 percig álljon a forró vízben letakarva és ha lehet ne tegyen bele cukrot. Ezt igya 14 napig. Utána ugyan így:napi kétszer 2 púpozott kanál palástfűteát. Ugyan így letakarva 20 percig, leszűrni és lehet kortyolgatni. Ezt addig amig meg nem jön a menstruációja. És mellette szedjen terhesvitamint, vagy csak simán folsav tablettát (ez is olcsó) Ha ez nem válik 2-3 hónap alatt akkor tényleg doki. Jah még valami C vitamint is lehet szedni, főleg a párjának. Mert egészségesebbek és elvileg gyorsabbak lesznek a spermiumok. 13-15-17 napon legyenek együtt kutyapózban :) sok sikert. Remélem tudtam segíteni és ezáltal te is nekik :) Azért ha összejön térj vissza és írd meg :)

2012. máj. 1. 07:45
 12/14 A kérdező kommentje:
minden képpen
2012. máj. 1. 07:53
 13/14 A kérdező kommentje:
és köszönöm szépen hogy ilyen kevesek vagytok velem annak ellenére hogy mit hazudtam
2012. máj. 1. 07:55
 14/14 A kérdező kommentje:
kevesek= kedvesek
2012. máj. 1. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!