A párommal már elég rég szeretnék babát és sehogysem jön össze mit tegyünk?
Szomszédoméknál ha jól emlékszem a 4-ik orvosi beültetés után születtek meg a babák, 3-as ikrek sikerültek. Ők nem adták fel, pedig náluk az előző beültetések sikertelensége nem egy általatok átélt krízis-helyzet miatt történt.
Ne adjátok fel! Nektek is sikerülni fog!
Nekünk 5 hónap sikertelen volt. Majd írt ki a doki Closytit. De elfelejtettem kiváltani és úgy voltam vele,hogy akkor majd következő hónapban.(40-45 naposra nőtt a ciklusom azért kaptam) Így az 15 .napján ittam cickafarkfűt. Majd palástfűteát a nemvárt menseszig. Nem is jött meg :) Jah és mi a doki tanácsára nem voltunk együtt menszesz után csak a 13-15-17 napon.Így jött össze a mi babócánk.
Illetve kerülni kell az forró fürdőt, lehet enni csokit szex előtt, és szex után párnát tenni a popsi alá és minimum 30 percig nem kell felkelni. Remélem segítettem. Jah és az is segíthet ha terhesség tervezésekor elkezd szedni terhesvitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!