Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párommal már elég rég...

A párommal már elég rég szeretnék babát és sehogysem jön össze mit tegyünk?

Figyelt kérdés
már voltunk orvosnál ő azt tanácsolta hogy próbálkozzunk még de már kb 2 hónapja próbálkozunk már voltunk úgy dokinál hogy belőtte nekem de az sem használ vagyis de csak az a baba meghalt a hasamba mert volt egy igen komoly autó balesetünk szerintetek még egyszer elmennyek?

2012. ápr. 30. 08:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szomszédoméknál ha jól emlékszem a 4-ik orvosi beültetés után születtek meg a babák, 3-as ikrek sikerültek. Ők nem adták fel, pedig náluk az előző beültetések sikertelensége nem egy általatok átélt krízis-helyzet miatt történt.

Ne adjátok fel! Nektek is sikerülni fog!

2012. ápr. 30. 09:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés.
2012. ápr. 30. 09:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. ápr. 30. 09:11
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi első a másodikra és a harmadikra meg nem válaszolok mert semmi közöd nincsen hozzá
2012. ápr. 30. 09:58
 5/14 A kérdező kommentje:
amúgy sajnálom hogy hazudtam mert csak 11 éves vagyok csak a kereztanyumnak vannak ilyen gondjai és nagyon szeretem és nagyon szeretnék neki segíteni úgyhogy sajnálom nem szoktam hazudni nem is szoktam csak nagyon szerettem volna neki segíteni bocsánat harmadjára is
2012. ápr. 30. 10:01
 6/14 anonim ***** válasza:
akkor sem ártott volna normálisan megfogalmazni! mi az hogy "belőtte nekem, de az sem használt"??? ha valamiről fogalmad sincs, inkább ne írj butaságokat!
2012. ápr. 30. 10:12
 7/14 A kérdező kommentje:
boscánat tényleg sajnálom de én tényleg szeretnék segíteni szeretnék keresztanyumnak
2012. ápr. 30. 10:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez szép dolog, hogy segíteni akarsz, csak amit ide kérdésnek kiírtál az tök zavaros! Tehát nem értem, még csak 2 hónapja próbálkoznak? Mert a 2 hónap az semmi, nem akarlak elkeseríteni, de nekem 3 év után jött össze. Vagy már volt neki beültetés? És nem maradt meg? Mert ez esetben én próbálkoznék újra.
2012. ápr. 30. 10:53
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekünk 5 hónap sikertelen volt. Majd írt ki a doki Closytit. De elfelejtettem kiváltani és úgy voltam vele,hogy akkor majd következő hónapban.(40-45 naposra nőtt a ciklusom azért kaptam) Így az 15 .napján ittam cickafarkfűt. Majd palástfűteát a nemvárt menseszig. Nem is jött meg :) Jah és mi a doki tanácsára nem voltunk együtt menszesz után csak a 13-15-17 napon.Így jött össze a mi babócánk.

Illetve kerülni kell az forró fürdőt, lehet enni csokit szex előtt, és szex után párnát tenni a popsi alá és minimum 30 percig nem kell felkelni. Remélem segítettem. Jah és az is segíthet ha terhesség tervezésekor elkezd szedni terhesvitamint.

2012. ápr. 30. 12:38
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen át fogom adni a tanácsokat a kereszt anyumnak és még egyszer tényleg sajnálom soha többet nem rakok föl olyan kérdést amit igazából nem nekem kell megoldani :)
2012. máj. 1. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!