Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 16 hetes vérvételre megyek...

A 16 hetes vérvételre megyek holnap reggel, lehet előtte enni?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Egyél, igyál nyugodtan! Sőt, nekem azt mondták a múltkor a kórházban, hogy egy kismamának az legyen az első, mikor felkel, soha nem lehet éhgyomorral lenni. Egyedül a terheléses cukorvizsgálat előtt nem lehet csak enni! Nem értem, egyeseknek miért mondja az orvos, hogy ne egyenek, ez butaság!!!
2009. jún. 22. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Vérvétel előtt soha nem eszünk, iszunk! Majd utána lehet.
2009. jún. 22. 21:40
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, még hogy semmilyen vérvétel előtt ne együnk én 12:30-ra kaptam időpontot és aznap már 5:00-től fent voltam, ha nem ettem volna addig azt hiszem egy párszor elájultam volna munka közben.
2009. jún. 22. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyilván a terheléses előtt nem eszek de oda 7:00-re megyek 2 hét múlva. Előző voltam.
2009. jún. 22. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

AFP előtt nyugodtan lehet enni.

3. terhességemet hordom, és sosem tiltották előtte az evést.

Persze ha AFPn kívül mást is néznek, akkor nem szabad enni.

2009. jún. 23. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!