Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keményedik a hasatok ma? 25...

Keményedik a hasatok ma? 25 hetes vagyok és ma párszor bekeményedett. De csak legalul. Nem tudom hogy csak a baba feszül-e neki, vagy keményedés. Béres MagneB6-ot szedek 1-et. Pár másodpercig tart csak.

Figyelt kérdés
Ma amúgy is egyfolytában izeg mozog a babám, lehet hogy Ő feszül csak neki a hasfalamnak? Holnap megyek dokihoz, mindenképp mondom neki, de izgulok hogy baj van-e.
2009. jún. 22. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztos nem baj,nekem amióta megmozdult,állandóan keményedik legalul.31hetes km

2009. jún. 22. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:

magnerot 3X2 ha keményedsz, és sok pihi, meg időnként egy kis alkohol, mert az is ellazít, ez egyre gyakrabban lehet ilyen. nem baj, ha a méhszáj nem érintett, de ez holnap kiderül...

drukkolok, nem lesz baj, akkor jó, ha napi 10nél kevesebb ilyen van és egy órában nincs négynél több.

nekem az előzőnél volt nagyon sok már a 27. héttől, most még félidőnél sem vagyok és máris van, nem kell megijedni, de pihenni kell, inkább ülj, mint áljj és inkább feküdj, mint ülj, ha dolgozol azt hagyd most már abba

2009. jún. 22. 19:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. Lehet az időtől van mert most este érzem, de a babám megállás nélkül mozog. Remélem nem lesz baj.
2009. jún. 22. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!