1000-es méhszáj, baba feje beékelődött teljesen, III. fokban érett méhlepény, sűrű keményedés. Meddig húzom még?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok és állítólag nagy a baba én meg aprócska. :-) Még most engednék a természtes szülést, szerintetek hamarosan szülünk? Nagyon szeretném természetesen világra hozni a picit.2010. aug. 19. 17:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem ebből nem lehet megmondani.
2/9 anonim válasza:
Ezek az "adatok" külön-külön nem jelentenének közelgő szülést, de így egyben szerintem várható hogy nemsokára a fájások elindulnak. De a 36. héttől már 90-95%ban életerős a baba , ami teljesen elég a kinti élethez, és természetes úton meg tudod szülni, ha minden adott:)
4/9 A kérdező kommentje:
Már 96 a fejátmérője és téraránytalanság miatt nem engedik megszülni, ha már 10-es vagy a közeli lesz. Én 155 cm vagyok. 33 hetesen már 2500 grammot mértek, ráadásul a combcsontja is 2 héttel nagyobb. Persze tudom, hogy el tudják mérni. De ha már beékelődik a feje, akkor már hamarosan érkezik? Vagy akkor még akár hetek is lehetnek? Első baba és nem tudok ilyeneket. Köszi mindenkinek a válaszát.
2010. aug. 19. 18:12
5/9 A kérdező kommentje:
96 mm, ez lemaradt, bocs!
2010. aug. 19. 18:14
6/9 anonim válasza:
Attól még, hogy beékelődött, csücsülhet ott jó darabig. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ebből császár lesz. De hidd el, az biztonságosabb mindkettőtöknek ebben az esetben. A harmadfokú méhlepény tök szubjektív megítélése az orvosnak, de mindenképp azt jelzi, hogy már kicsit elhasználódott, és közeledik a szülés, de ez persze heteket is jelenthet. Kívánom, hogy minden úgy történjen, ahogy szeretnéd.
8/9 A kérdező kommentje:
sziasztok, még egyben vagyunk. Már szakad a bőrőm mindenhol, hiába kenem. :-( pedig eddig sem volt rajta csík sem. Keményedés van, de rendszertelen. Hétfőn megyek áramlásos UH-ra. Nagyon aktív a picim. :-) Lehet igazatok lesz és a végén még túl is hordom, csak a hasam nem tud már rendesen tágulni, néha ÚGY ÉRZEM MÁR SZÉTSZAKADOK. :-) Már kezdem magam felkészíteni a császárra. :-(
2010. aug. 22. 18:56
9/9 anonim válasza:
Na akkor még kitartás! :)
Nekem is reped szét az egész, nagyon elkeserítő, dehát ez van sajnos :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!