Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keményedés közben mozog a baba?

Keményedés közben mozog a baba?

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
nálam meg sem moccant...
2010. nov. 2. 13:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy keményedés vagy nem. Kemény a hasam, de mocorog. Akkor ez minden bizonnyal nem keményedés.
2010. nov. 2. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Mekkora a bébid? A keményedés fájdalmas, de lehet kevered azzal, amikor kidugja a popóját, vagy fejecskéjét, a lábával meg rugdal. Akkor is kemény a has, mert ugye kifeszíti, viszont nem fáj.
2010. nov. 2. 13:21
 4/9 anonim ***** válasza:
*ill. más a két fájás. A keményedés görcs-szerű, a mozgás meg inkább "ütögetés" belülről.
2010. nov. 2. 13:31
 5/9 A kérdező kommentje:
A babám már elég nagy(35+5).
2010. nov. 2. 13:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor ez 100% nem keményedés. A kis cunás nagyon kinyomja magát!
2010. nov. 2. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha keményedik lépni sem tudtam. Persze nem fáj szörnyen, de megérzed. Nekem főleg ha sietni akartam jött elő
2010. nov. 2. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is mozog ha keményedek.És fáj is.Nemhiszem hogy kinyomja magát az más nem?Énis ezzel kűzködök már 3napja.29hetes kismami
2010. nov. 2. 14:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Én nem érzek semmit, csak annyit hogy kemény mint a kő, de fájni nem fáj. Nem csak egy részen kemény, hanem az egész pocim kemény. 35+5
2010. nov. 2. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!