5hetes+3napos kismama vagyok. Tegnap esete óta megdagadtak a nyirokcsomóim és nyeléskor elég érzékenyek. Mi az a természetes gyógymód ami segíthet?
Köszi a válaszokat!
Kedves Utolsó válaszoló! És Neked mit csináltak miután bedurrant. Van egy kis pajzsmirigy alul működésem amire adtak gyógyszert is.
Szia!
Utolsó vagyok... sajna terhesség alatt derült ki, hogy brutális pajzsmirigy alulműködésem van. 75 -ös L-Thyroxint szedek! Folyamatosan járok vérvételre, hogy beállítsák az adagomat. TSH szint a 6. héten 17 volt!!!! Most utoljára 2.5! Decemberben volt egy vetélésem a pajzsmirigyem miatt. De most a gyógyszertől túléltük és a 18. hétben vagyunk.
Nézesd meg újra a TSH szinteted meg a F4 és F3-at. És szedd a gyógyszert mert nagyon fontos :-). De mindenféleképpen menj dokihoz!!! Jó egészséget neked!
Szia! Nekem pont egy héttel a terhesség előtt derült ki ez a gond és rögtön adták nekem is az L-Tyroxint. Én most 25-ös adagot szedek. És hetente járok vérvételre.
ez jó hír hogy segített Neked:-)
Remélem nálam is minden rendben lesz.
Illetve most csak a hirtelen jött hűvöstől durrant így be. Olyan mintha jobb oldalt egy gombócom lenne a torkomban.
Boldog babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!