36hetes kismama vagyok és nagyon kijött az aranyerem, fáj is. Valamilyen gyógynövényes ülőfürdő jó erre, vagy más gyógymód? Próbáltam a Hemorid-ot, Reparont, Mastu kúp + kenőcs, de egyre nagyobb.
En meg fiatal kismami vagyok 21hetes de a forumon ahol vagyok a ciklus.hu-n ott tobben is tanacsoltak a kamillas borogatast,vagy h.ulj kamillas laborba!!!
Sok sikert!!!
Szió! nem tudom szabad e ulofurdoznod, a meleg viztol engem tiltanak, meg az ulofurdotol is, de:
kamillaval picit mosd át, utána pedig egy kenőccsel kend át. (nem ismerem az aranyeres dolgokat, a paromnak valami kupja van, amit napi ketszer kell(ene) hasznalnia).
a kamilla segiteni fog, de egyben szaritja is a bőrőd, azért mondtam a kenőcsöt is.
Szia!
Én nem csinálnék ülőfürdöt...
Nekem is kijött, és a doki írt rá Aurobin krémet, de egyelőre a sperti-t használom(ez gyógynövényes), de semmi javulás! Azt mondta a doki, hogy szülés után rosszabb lesz, és igazából majd akkor fog használni a krém! De ha nem megyek wc-re, akkor pár nap alatt visszamegy, de ha menne kell, az szörnyű! Bízzunk benne, hogy szülés után elmúlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!