Megállítható a méhszáj rövidülése?
Csak, hogy legyen pozitív példa is.....
Ne aggódj, szedd a magnéziumot és pihenj. Nekem a 19 hetes genetikai uh-n vették észre a rövidülést, itthon vagyok a 11. héttől, sokat keményedtem, 4-5*1 Magnesi citricii-t szedek és ha nem múlik No-spa-t. Akkor volt 2000 nekem is a méhszájam. 1 hete voltam uh-n és azóta sem változott, hétfőn megyek nőgyógyászhoz, de 12 hete nem változott a méhszáj értékem. Nem kellett befeküdnöm, de az itthoni dolgokon és annyi sétán, amennyi jól esik tényleg nem csinálok mást. Szedem a keményedésre a homeopátiás bogyókat is és amióta nem parázok ezen, hanem,ha keményedik magnézium és fekvés, minden ok.
31 hetes kismama
Honnan veszed a semmit tevést? Egyáltalán, hogy mondhatsz ismeretlenül ilyet bárkire?
Én a munkám miatt sem dolgozhatok, a zoonózisok miatt, de lehet, hogy kedves előző ezt neked hiába is magyaráznám. És igen élvezem, hogy bármit megtehetek, hogy csak azt csinálom amihez kedvem van: barátnőimmel sétálgatok és beülünk ide-oda, magunkkal foglalkozhatok babás felkészítőkre járok és nem mellékesen szervezem a házunk felújítását :) Dolgoztam az utóbbi években annyit, hogy ezt megtehetem. Dolgozz csak nyugodtan, én pihenek és élvezem a babavárást, helyetted is :) a nap 24 órájában, kellemesen, pihenten és nyugodtan :)
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!