A védőnő mindenképpen tesz otthonlátogatást a terhesség ideje alatt?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok, jövő szerdán kell majd bemennem hozzá az első vizsgálatokra valamint a kiskönyv miatt. Több helyen olvastam, hogy jön házhoz is. Nálam ez kicsit necces helyzet. Terveztük a babát párommal, nyáron mindenképp összeköltöztünk volna de így, hogy előbb jött a baba (ami egyáltalán nem baj) az összeköltözés is korábban esedékes. Anyukám még semmit nem tud a terhességemről, párommal napi téma, hogy vele mikor és hogyan tudunk beszélni erről. Kicsit félünk tőle mert elég erélyes személyiség és mindig hirtelen haragú, szigorú volt. Még várnánk vele, hogy neki szóljunk de ha a védőnő idejön akkor nincs több idő. Mikor szokott házhoz menni és egyáltalán előre egyeztetett időpont alapján vagy csak úgy hirtelen beállít?2012. ápr. 27. 12:24
11/14 anonim válasza:
Igen terhesség alatt 4x kell házhoz mennie.
Nálam már 2x volt, egyszer a 14 hetes voltam AFP előtt jött, és most volt nálam szerdán, a terheléses vércukor vizsgálat előtt.
22 hkm
12/14 anonim válasza:
Nálam nem volt a terhesség ideje alatt egyszer sem.
13/14 anonim válasza:
Én felkerestem a védőnőt 7 hetesen, kiállította a kiskönyvet, mindta, hogy majd havonta találkozunk, jöjjek be a következő hónapban még én, aztán majd ő is kijönne. Én is mondtam neki, hogy míg nem vagyok 12 hetes, senkinek nem mondjuk el, ez ellen neki sem volt kifogása. Ha jól számolom, majd a 20. hét környékén kellene jönnie, addigra meg azért már látszik is. Szerintem nyugodtan menj be hozzá, mondd meg, hogy majd csak a 12. hét után szertnétek közölni az örömhírt, addig titokban tartjátok, biztosan megértő lesz.
14/14 anonim válasza:
Szerintem védőnője válogatja, hozzánk majd csak a 36. hét körül jön ki, eddig nem volt. (Meg nem is értem, hogy egy 8-10 hetes kismamához minek mászkálna ki házhoz, mit néz?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!