Meddig tart az altatas abortusz utan?
Engem felébresztettek, de simán aludtam tovább.
Nálam valamit elszámolhattak, mert kerek 3 órát aludtam még utána.
Kedves kérdező, és 6/8 (15:34)
Az utóalvás nem elkalkulálás, hanem egy lehetséges természetes jelenség. Ahogy az altatás utáni pár órás akár jelentős hangulati, érzelmi labilitás is, amire sajnos elfelejtik felhívni sokszor a paciens és a hozzátartozók figyelmét, pedig hát egyszerű biokémiai oka van, és a jog is figyelembe veszi adott esetben.
(meg a "magzatvédők" építettek egy időben frankó légvárakat a művi abortusz után sírva ébredő nőkről - ami az abban az időben használt rövid hatású barbiturátok - Tiopental, Brietal Sodium - szinte természetes mellékhatása volt, részben a depis hangulat is, részben meg irriálták direktben a szem nyálkahártyáját is)
Egy szó mint száz, az altatásból ébredő paciens indulati, érzelmi, hangulati reakcióit a helyén kell kezelni, magának a paciensnek is, meg a hozzátartozóknak is, nem megsértődni, nem leállni vitázni, nem "szívre venni"...
Tartsd meg! Nem ha egy mód van rá, hanem mindenképp! Nem írok hegyi beszédet, nem sokkoló videót, hanem egy szemléltető videót nézz meg. Semmi vér, csak szöveg és zene.. http://www.youtube.com/watch?v=2HB0TV3-uLE
Tartsd meg! Ha 14 éves vagy és ha 35 akkor is tartsd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!