Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Karcagon abortusz valakinek?

Karcagon abortusz valakinek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 07:39
 1/8 sumergo ***** válasza:
24%
Valakinek már biztos volt! De szerintem ezt mindenhol pontosan ugyanúgy csinálják. Ha már rászántad magad, akkor menj, és csináltasd meg. Sajnálom helyetted is!
2012. ápr. 2. 14:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert lenne pár kérdésem...
2012. ápr. 10. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Kérdezz, nekem ott volt. Farkas Béla volt megfogadva.
2012. ápr. 10. 08:04
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
kösz, most nincs hozzá kedvem :)
2012. ápr. 10. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is ott volt,de nekem azért mert félbemaradt vetélésem volt.még nincs egy hónapja.
2012. ápr. 10. 13:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy írtál. Azt szeretném kérdezni, hogy kell-e az altatós orvoshoz beutaló, labor a kórházba kell-e nekem időpontot kérnem. 10hetes vagyok már voltam a védőnőnél, befizettem a csekket is. Kell-e orvost fogadni, vagy mindig van aki megcsinálja. Meddig kell bent lenni, és hogy szültem már így is tágítanak-e, fájt-e neked? Ne haragudj a sok kérdésért! Köszönöm a válaszod!
2012. ápr. 10. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt írtad már voltál a védőnőnél, de ő nem mondta el, hogy miket kell csinálnod, meg hogy lesz? És miért nem tőle kérdezted meg?

Nem kell fogadnod orvost, de a kórháza kell időpontot kérne, amit már nem ártott volna, mert már 10 hetes vagy, és azért van várakozási idő. Ha már szültél, akkor aznap meglesz a műtét, és délután mehetsz haza.

2012. ápr. 10. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
6%

10 hetes? Akkor annak a babának már dobog a szíve. Van vérkeringése. Mozgó keze-lába.

Amúgy meg Google a barátod, meg a védőnő. Kérdezd őket.

2012. ápr. 10. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!