Indult így valakinek a szülés?
Figyelt kérdés
Egy pár napja jóslózok. Ma meg olyan furán érzem magamat mintha menszesz elött lennék görcsölget a hasam.
Szerintetek ebből lesz hamarosan valami? Vagy csak az időjárás?
38hkm
2012. márc. 31. 16:26
1/12 anonim válasza:
Szerintem azonnal menj be a kórházba!!! Ez nem játék!
3/12 anonim válasza:
Azért ne rohanj a korházba. Ez egy elöjele lehet, de lehet még napok, de hetek is lehetnek.
Korházba csak akkor menj, ha rendszeresek a fájások, vagy vérzel vagy más rendeleneséget érzel.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem vérzek rendszertelenűl vannak jóslók is. most meg kb 30 perce egyfolytában nyomja lefele a baba magát.
2012. márc. 31. 16:57
5/12 anonim válasza:
Mondom, hogy kórház, SIESS AMIG NEM KÉSŐ!!
6/12 anonim válasza:
Nem értem miért kellene rohanni a kórházba?Lehet hogy beindult de még le is állhat.Ha rendszeres fájások vannak vagy elmegy a magzatvíz vagy vérzés van akkor indulj.Addig pihenj,fürödj,aludj egyet.Nemsokára úgysem engedheted ezt meg magadnak:)
7/12 anonim válasza:
Félek, hogy baj lesz, ha nem mész be! :(( Irány a kórház! Nagyon messze van?
8/12 anonim válasza:
Szerintem pedig nézd meg, ha lefekszel, vagy zuhanyzol és elmúlik, akkor semmi ok az aggodalomra! Viszont ha nem múlik, akkor szerintem is menj be a kórházba! Veszteni nem vesztesz semmit!
9/12 anonim válasza:
sztem is inkább küldjenek haza,de ne fogd fel úgy hogy majd ha ez majd ha az.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy aggódtok.
Elmentem és lezuhanyoztam jól is esett most nem fáj de még mindig nyomja lefele magát nagyon a baba.
2012. márc. 31. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!