Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kislányt akartál de az ultraha...

Kislányt akartál de az ultrahangon kisfiú van, mit szóltál hozzá?

Figyelt kérdés
van olyan aki szomorú lett?
2012. ápr. 26. 11:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mindég is azt gondoltam, hogy fiam lesz. Ugy is készultem.

31. UH mondta a doki, hogy kislány, ott a sunája. Ledobbentem:

En: Kislány?

Doki: Miért, nem jó?

En: De, csak azt hittem, hogy fiam lesz!

Férjem: Ugye mondtam, hogy kislány!

Ma már el sem tudom képzelni, hogy kisfiu legyen. Imádjuk a kiscsajt!

15 hos kislány anyukája

2012. ápr. 26. 11:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindig is kislányos anyukának képzeltem magam. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, csak a kislányon járt az eszem. Aztán a 12. héttől úgy gondoltam nekem fiam lesz. Úgyhogy végül is ha azt nézem nekem aztán mindegy mi lesz! :D Nagyon nehezen jött össze, a lényeg, hogy egészséges legyen. :) Hétfőn voltam a 18-20 hetes genetikai UH-n ahol összezárta a lábát, így az orvos is csak forma alapján "tippelt" mi lesz! :D Úgy néz ki leányzót hordok a szívem alatt. Bár még ki tudja! :D
2012. ápr. 26. 11:54
 13/21 anonim ***** válasza:
mi is kislányt szerettünk volna, de úgy néz ki hogy kisfiu..... de még nem 100 százalék, 17hkm
2012. ápr. 26. 12:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindig is kislányt szerettünk volna, párom is, és én is. Mindig is azok a kérdések merültek fel bennem, hogy hogy fogok én játszani egy fiúval? Ott fogom a padlón tologatni az autókat? Vagy mit csinálok vele? Nem akarok kisfiút, én kislányt akarok!

Aztán amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, csak lányneveket kerestünk. Aztán mikor a 15. héten megmutatta a kukacát, kicsit csalódott voltam, és magam sem értem, miért, de délután már úgy mentem be a munkahelyemre, hogy a képemen vadalma vigyorgással újságoltam mindenkinek: kisfiam lesz, kisfiam lesz! :))

Megszületett, és azonnal szerelmesek lettünk belé. Most már 2,5 éves, a legnagyobb csoda az életben, ami történhetett velünk. Ott fekszem vele a padlón, tologatjuk az autókat, építem neki a favonat-pályát, és még sorolhatnám. Imádom, a szerelmem, a mindenem. Az apja imád vele bírkózni, játszani. Ő különösen büszke, és mindig mondja: az ÉÉÉN fiam! :)

És tudod mit? Olyannyira fiús anyukává váltam, hogy ha lesz még gyerekünk, szintén nem bánnám, ha fiú lenne. :)))

2012. ápr. 26. 12:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Világ életemben kislányt szerettem volna, bár csak a szülés pillanatában akartam megtudni a nemét mert az olyan szép, viszont a kiváncsiság győzött :-) 18. heti uh-n a doki azt mondta úgy néz ki kislány de még nem merem elhinni így pár hét múlva elmegyek 4D-re hogy biztos legyen. Most még úgy képzelem el hogy teljesen összetörnék ha mégis fiú lenne. Aztán kitudja, az biztos hogy a szemem fénye lesz :-)
2012. ápr. 26. 13:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Én mindig lányt akartam, fiút el se tudtam volna képzelni magamnak. 8 hetesen azt álmodtam,hogy fiam lett és sírtam ,hogy miért az. Majd 10 hetesen azt álmodtam ,hogy fiú és nagyon örültem neki. Azóta inkább fiút szeretnék, lehet valami megérzés és felkészítem magam rá tudat alatt :) Fiú nevünk van, lány nincs. Nekem csak 3 hét múlva derül ki kb ,hogy mi lesz. Kíváncsi vagyok meg arra is ,hogy fogok reagálni az eredményre.
2012. ápr. 26. 14:00
 17/21 anonim ***** válasza:

Kislányt szerettünk volna mindketten. Bár sejthettük volna, hogy fiú lesz, mert a családban csak fiú van. A mi fiunk a 7. fiúunokája apósomnak. 20 hetesen derült ki, azóta 4 éves. Pont ma.

Nagy nehezen sikerült összehoznunk a második babát. A fiam hajtogatta, hogy két kislány van a pocimban. A kettő igaz volt, bár csak a 8. hétig :( De bíztam abban, hogy a kislány rész is igaz lesz. Már a 12 hetes uhon mondta a doki, hogy bizony fiú. A 8. Azóta még 4szer mondta. De valahogy nem bánom. Nem tudom, mit kezdenék egy kislánnyal...

Legutóbb láttam Őt 4Dben és kaptam fotót a pofijáról. Sírtam hazáig, olyan szép, azonnal beleszerettem. Tiszta bátyja, csak kicsiben :)

Egy darabig bánkódott a család, hogy a 8. is fiú, azóta azt hajtogatják, hogy majd a 9. És a 9. unokát is tőlünk várják, mert a többieknek már felnőtt gyerekeik vannak.

egyszóval: nem szomorkodunk, ÖRÜLÜNK!

26hkm

2012. ápr. 26. 14:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Én amikor legelőször teszteltem pozitívat mondtam is a férjemnek, hogy fiú lesz! Egy megérzés volt. Nagyon vártuk. 19.uh-n azt mondta a doki, hogy valószínű kislány lesz. Nem voltam annyira csalódott, de fiúra vágytam jobban. Aztán 32 hetesen elmentem uh-ra. Ott már mutatta a doki, hogy bizony hogy fiú lesz, mutatta a zacsit és a kukacát :) Annyira boldog voltam anyukámmal voltam uh-n meglepődött mert ő lányra tippelt. Sajnos nem jöhetett velem a férjem, a munkája nem engedte, de egyből közöltem vele telefonon és nagyon örültünk együtt. Most a kis angyalkám 2,5 éves. Ő a mindenem! Tervezzük a kis tesót. Kislányt szeretnék majd, bár mindegy lesz, csakis a miénk lesz! :)
2012. ápr. 26. 16:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a második baba nem tervezett volt,de amikor megtudtuk hogy jön nagyon örültünk neki.Volt már egy akkor 2,5 éves kislányunk.Én az első pillanattól megéreztem hogy fiunk lesz,de titkon bíztam benne hogy mégis kislány.Már a nevet is kiválasztottuk(Boglárka Csenge),aztán a 20. héten a genetikán megmutatták a kukiját..Én hangos nevetésbe törtem ki és kérdeztem a dokit hogy komoly?Páromon látszott hogy csalódott volt.és még utána is egy kis ideig..Aztán beletörődött..A névvel is bajban voltunk,37 hetes voltam mire eldöntöttük,hogy Barnabásunk lesz:)MOst már 5 hónapos a kis kukacosom és imádjuk,akárcsak a 3,5 éves kislányunkat:)
2012. ápr. 26. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia. Az első terhességemnél teljesen mindegy volt,hogy milyen nemű lesz a kicsi. Fiam született. A másodiknál már szerettem volna ha kislány lesz, a páromnak teljesen mindegy volt, csak egészséges legyen, mindig ezt hajtogatta, mikor kérdeztem tőle, hogy minek örülne jobban, ha kisfiú -e vagy kislány. Így mikor elmentünk 20hetesen uh-ra, és közölte a doki hogy kisfiú, hát bizony egy nagyon picit csalódott voltam, a párom meg vigyorgott mint a vadalma. A csalódottságom csak addig tartott, még ki nem jöttünk a rendelőből. Most 3,5éves, a nagy 12éves, és imádjuk őket. Nagyon anyásak mind ketten, de az apjukat is imádják. Jelenleg 38hetes kismama vagyok, és ismét kisfiút várok:) Most megéreztem, hogy kisfiú lesz. És cseppet sem voltam csalódott, és a párom is nagyon boldog. Már nagyon várjuk, hogy megszülessen. Mi nagyon boldogok vagyunk, hogy három kisfiú büszke szülei vagyunk/leszünk. 38hkm
2012. ápr. 26. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!