Kislányt akartál de az ultrahangon kisfiú van, mit szóltál hozzá?
Mindég is azt gondoltam, hogy fiam lesz. Ugy is készultem.
31. UH mondta a doki, hogy kislány, ott a sunája. Ledobbentem:
En: Kislány?
Doki: Miért, nem jó?
En: De, csak azt hittem, hogy fiam lesz!
Férjem: Ugye mondtam, hogy kislány!
Ma már el sem tudom képzelni, hogy kisfiu legyen. Imádjuk a kiscsajt!
15 hos kislány anyukája
Mindig is kislányt szerettünk volna, párom is, és én is. Mindig is azok a kérdések merültek fel bennem, hogy hogy fogok én játszani egy fiúval? Ott fogom a padlón tologatni az autókat? Vagy mit csinálok vele? Nem akarok kisfiút, én kislányt akarok!
Aztán amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, csak lányneveket kerestünk. Aztán mikor a 15. héten megmutatta a kukacát, kicsit csalódott voltam, és magam sem értem, miért, de délután már úgy mentem be a munkahelyemre, hogy a képemen vadalma vigyorgással újságoltam mindenkinek: kisfiam lesz, kisfiam lesz! :))
Megszületett, és azonnal szerelmesek lettünk belé. Most már 2,5 éves, a legnagyobb csoda az életben, ami történhetett velünk. Ott fekszem vele a padlón, tologatjuk az autókat, építem neki a favonat-pályát, és még sorolhatnám. Imádom, a szerelmem, a mindenem. Az apja imád vele bírkózni, játszani. Ő különösen büszke, és mindig mondja: az ÉÉÉN fiam! :)
És tudod mit? Olyannyira fiús anyukává váltam, hogy ha lesz még gyerekünk, szintén nem bánnám, ha fiú lenne. :)))
Kislányt szerettünk volna mindketten. Bár sejthettük volna, hogy fiú lesz, mert a családban csak fiú van. A mi fiunk a 7. fiúunokája apósomnak. 20 hetesen derült ki, azóta 4 éves. Pont ma.
Nagy nehezen sikerült összehoznunk a második babát. A fiam hajtogatta, hogy két kislány van a pocimban. A kettő igaz volt, bár csak a 8. hétig :( De bíztam abban, hogy a kislány rész is igaz lesz. Már a 12 hetes uhon mondta a doki, hogy bizony fiú. A 8. Azóta még 4szer mondta. De valahogy nem bánom. Nem tudom, mit kezdenék egy kislánnyal...
Legutóbb láttam Őt 4Dben és kaptam fotót a pofijáról. Sírtam hazáig, olyan szép, azonnal beleszerettem. Tiszta bátyja, csak kicsiben :)
Egy darabig bánkódott a család, hogy a 8. is fiú, azóta azt hajtogatják, hogy majd a 9. És a 9. unokát is tőlünk várják, mert a többieknek már felnőtt gyerekeik vannak.
egyszóval: nem szomorkodunk, ÖRÜLÜNK!
26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!